Tilsæt æg og sirup og sammel dejen. Kom mel, bagepulver, vaniljesukker, citronskald, sukker i en skål, kom smøret i og nuller det godt ind i melet med fingrene
Smelt smørret og bland det sammen med sukker, æg og vand. Bland derefter mel, salt, vaniljesukker og bagepulver, kom det i dejen og rør derefter det hele grundigt sammen
Tilsæt mel, smør og æggeblommen og røre det sammen kort. Og om det et sponceret indlæg. Marcipan, sukker og kornene fra vaniljestangen røres sammen, til sukkeret og marcipanen er fint smuldret sammen
Eventuelt nødder ( eller ikke ). Eventuelt nødder. 400 g sukker. 200 g farin ( puddersukker ). 4 hele æg. 600 g mel. 400 g sukker. 200 g farin ( puddersukker ). 4 hele æg. 600 g mel
Pisk det bløde smør med sukkeret, hæld æg og vanillesukker ved og pisk det grundigt igen. Bland havregryn, bagepulver og mel sammen og rør nu resten af ingredienserne i dejen til den er ensartet
Tilsæt æggeblommerne en ad gangen og pisk godt mellem hver. Særligt glæder jeg mig til at prøve opskriften på småkager med hårdkogte æggeblommer… Den opskrift får du, hvis jeg bliver tilfreds med resultatet
Tilsæt ægget og rør godt igen. Pisk smør og sukker godt sammen. Nyd de glutenfri cookies med chokolade og pekannødder som de er – til en god kop kaffe eller iskold mælk – og har du tid og lyst, kan du dekorere dem med lidt smeltet chokolade
Rør mel, bagepulver, smør, sukker, vanilje og æg godt sammen i en røremaskine eller i hånden. Det er lidt en luksus småkage, da macadamianødder har en pæn kilo pris
Riv æblet, pisk æggene let og bland med det revne æble, og så med smeltet kokosolie. Tag dejen op med en ske , rul til kugler (størrelse golfbold), læg dem på bagepladen, og pres dem flade, men ikke for tynde
Smelt smørret og rør det med sukker, farin og æg. Et sted i April, midt i påskekyllinger, æg og ferierier, smed jeg et oplæg op med en maaaasse spiseligt sager, som jeg havde stået og kreeret i mit lille (store) køkken
Pensel kagerne med sammenpisket æg og drys med kanelsukker og evt. Læg dejen koldt i ca. Ingredienserne i jødekager, har jo ikke så meget med jul at gøre – det er jo bare en kage med kanel og sukker på