Pisk æggenemed fløden. Fordel fyldet ovenpå og hæld æggemassen over. I går blev det Restaurant Flimmerskyggen med en løgtærtemedbacon og en frisk tomatsalat med rødløg og basilikum
Sænk hastigheden på mixeren og tilsæt æggene et ad gangen. Smør et tærtefad eller en tærteform. Der blev dækket op til en helt traditionel brunch med æg, bacon, mini pølser, lækkert brød med pålæg og meget mere
Tilsæt fiberHUSK, salt og smør, kør til det ligner sand, og saml så medægget. kom så kylling og bacon oven på og hæld til sidst ægge/fløde massen hen over
Pisk æggene let sammen med en gaffel. Tilsæt fløde og krydderier og hæld æggemassen over fyldet. Quiche Lorraine er en fransk tærtemed kød og ost (Jeg skriver kød fordi der i opskriften, står 'svinebryst'
Tærten gør sig rigtig godt med groft brød og salat (gerne gulerodssalat). Æggene piskes godt og derefter tilsættes creme fraiche, porre, bacon, salt og peber