Æggekagei ovn – Når jeg laver æggekagei ovn bruger jeg en grundopskrift på æggekage, og så kommer jeg ellers i, hvad jeg føler for, eller hvad jeg har af rester – det kan være løg, porrer, blomkål, kogte rodfrugter – alt sammen imindre stykker, naturligvis – eller revet ost
Start med at blande rasp, majsmel og krydderiet sammen i en lillebradepande. I går stod jeg med en klump frossen kyllingekød som jeg ikke kunne se om det var filet eller inderfileter, så det vat først ligetilsidst da jeg skulle til at lave mad at jeg fandt ud af hvad det var og så kunne planlægge menuen derefter
Men dem kan du jo bare trylle om tilæggekage, røræg eller noget andet. Så omend det tager lidt længere tid end at bage browniei en bradepande, så synes jeg bestemt det er dét værd - i hvert fald hvis man har tid og lyst til at begivesig ud i det
Æggekage med pølser (en hel bradepande). Denne salat er skøn og ikkemindst for øjet, den mørke grønne farve ispinaten sammen med den knald røde farve fra hindbærrene gør bare at man har lyst til at spise den
Bank flæskeskiverlidt flade, og læg i en bradepande med bagepapir og drys med salt og peber. En klassiker jeg aldrigbliver træt af, og som kun bliver bedre af at bruge økologisk kød, det smager bare af mere
Læg skinkeskivernei en lillebradepande. PrintThis Post. Læg kartoflerne ved siden af bradepanden. Skrub kartoflerne, sæt dem i ovnen, og tilberedimenstilbehøret, og så