Æggekageiovn – Når jeg laver æggekageiovn bruger jeg en grundopskrift på æggekage, og så kommer jeg ellers i, hvad jeg føler for, eller hvad jeg har af rester – det kan være løg, porrer, blomkål, kogte rodfrugter – alt sammen imindre stykker, naturligvis – eller revet ost
Så er en æggekagealtid en god ide. Ovnbagteæggekage med kartofler og ovnbagte tomater. Denne dag var der også en rest ovnbagte tomater, lidt kogte kartofler og peberfrugt
Æggekageiovn er en anden måde at lave æggekage på. Få opskriften på den gode, traditionelleæggekage ved at klikke på linketi starten af teksten eller på billedet herunder
Vi snakker en super nem og rigtigdejligopskrift på æggekage med kartofler, pakket indilidt velment reklame for Lidl, – jamen, så er det vel en slags win-win for alle parter
Den skal ikke dække hele dejen, da smøret ellers løber ud, når sneglene kommer iovnen. Læg et stykke bagepapir på en bakke eller plade, som kan være i køleksabet
Og særligti lagkagebunde får jeg ofte ét af to problemer – enten bliver de tunge og klæge, eller også bliver det en bund, som minder mest om æggekage med sukker i (måske fordi der ofte er meget lidt mel og mange ægi en lagkagebund)