En ret som du kan spise, med absolut god samvittighed, er æggekage. Parmaskinen skal en tur iovnen og wupti, så er det sprødt og lækkert og kan sagtens erstatte det fedende flæsk
Og du kan også komme alt muligti en æggekage – både af kød og grøntsager, ja, sågar ris og pasta. Mens baconen braser på panden kan du røre æggekagen sammen
Den er gennemstegt og tit vendt på panden – hvis den altså ikke er en æggekage stegt iovnen. Den største forskel på æggekagen og omelet er, at der er mel i en æggekage, det er der ikkei omeletten
Det sker ikke, hvis du laver æggekageniovnen. Få opskriften på den gode, traditionelleæggekage ved at klikke på linketi starten af teksten eller på billedet herunder
Den fik en lidt hård medfart, da jeg stegte bacon til vores æggekagei fredags. Jeg har tidligerelavet en virkelig lækker hindbærtærte, som dog er en desserttærte og skal spises sammen med en god, sød vaniljeis, da den har en let syrlighed, og jeg fik lyst til at lave en kaffebordsversion af tærten, som kan spises, som den er, uden tilbehør