Æggene piskes sammen medskyr og krydderier hvorefter det hældes over grøntsagspulpen. Normalt vasker jeg bare de forskellige frugter og grønsager, men idag har jeg skrællet gulerødderne mens squashen fik lov til at indgå med skræl på
Så når man går der, må man bare have et bundt med hjem. Det blev brugt som tilbehør til en æggekage. Man kunne bruge det til mange andre ting - komme det i en omelet, vende det med hvidkål eller spidskål til en salat, komme det på æggemaden eller skinkemaden, dyppe gulerødder og andre grønsager i, ja mulighederne er mange
Hvis der er nogen, du har lyst til at læse med hos i ‘Vis mig dit køleskab’ eller noget, du gerne vil have indblik i (som fx en på SU som Nina her), så skriv endelig en kommentar nedenunder
Lammekød fra i lørdags, ristet sprødt på panden, blandet grønt salat, tomatrelish, dressing med mynte og lime, avocado og friskbagte fladbrød a la Hugh