Lad æggekagen køle lidt af inden den skæres i mindre stykker og serveres med purløg og rugbrød. Sauter løget i en pande – med teflon belægning – til det er blødt
Denne æggekage opfylder netop dette krav, og hvis man lige tweaker den almindelige opskrift en smule, så står man faktisk også med en sund en af slagsen
Æggekagen her, har fået sin helt fantastiske farve, af at æggene er blendet medspinat. Når æggekagen er klar pyntes den med peberfrugt og drysses med klippet purløg
Men i dag får I opskriften på en æggekage bagt i ovnen lavet med kartofler og bladbeder. En grønsag med flotte grønne blade og de smukkeste røde eller gule stilke
En traditionel æggekage fyldt med sund og nærende spinat. Steg æggekagerne til de er helt stivnede. Fordel spinaten i æggeblandingen og rør lidt rundt, så den blandes med ægget
Denne salat er skøn og ikke mindst for øjet, den mørke grønne farve i spinaten sammen med den knald røde farve fra hindbærrene gør bare at man har lyst til at spise den