I aftes blev det til denne nemme, men utrolig velsmagende og tilmed sunde ret . Hele tre gode ting på én gang - Så er der faktisk ingen undskyldning for at lade være
I går miksede jeg en hurtig og lækker frokost sammen i form af en æggepandekage med fyld. Efter nogle minutter kan man med fordel også vende æggepandekagen, hvis det skal gå lidt hurtigere, men det er altså ikke et must
I dag blev den normale pizzabund udskiftet med en æggepandekage, og det gjorde ikke retten ringere. Æg, mælk, salt og peber piskes godt sammen, hvorefter der steges små tynde æggepandekager
Den består af en æggepandekage med frisk spinat. På æggepandekagen er der smurt pesto, most avocado med citron, frisk spinat og røget laks, og så er den rullet sammen til en wrap
Lavede denne her version til gæster og wrappede den i æggepandekager som forret. I dnne portion er der til 2 æggepandekager dvs 2 personer til hovedret eller 4 til forret
Morgenmaden fra i dag bestod af en æggepandekage lavet på to æg & kanel, en halv shake (den anden halvdel tog jeg før træningen) rødbede, rest af mad fra i går + ekstra broccoli, peberfrugt, melon samt paleo-brød med en halv avokado
Når panden er varm tilsættes olie, og æggepandekagen vendes ud. Denne ret er utrolig mættende, hurtig at lave og så er den perfekt til at "tømme køleskabet" til middagsmaden eller aftensmaden
De sidste dage har vi fået fornemmelsen af sommerlivet igen. Det har været skønt at mærke solens varme, og det er faktisk på denne årstid jeg personligt nyder det allermest, da jeg egentlig ikke har behov for, at det bliver varmere, end de der 23-24 grader udenfor