Dagens frokostsalat blev til en æggesalat. Men jeg synes ikke helt jeg kunne ramme den rigtige smag ved at lave en “almindelig” version, så derfor lod jeg mig inspirere af sidste uges djævleæg, og forsøgte mig med en djævle æggesalat i stedet
Den nylavede mayonnaise brugte jeg en del af i en æggesalat med små æblestykker og purløg. Det er en lækker og frisk æggesalat, som nydes på et stykke friskbagt rugbrød
L. Æ. K. E. R. G. S. A. T. M. D. Y. H. v. e. m. s. i. g. r. a. t. u. b. ø. d. k. l. æ. h. n. f. o. j. c. å. p. y. J. ,. ). I. N. 3. Å. O. 1. ½. P. 2. B. F. C. Ø. U. V. R L
Æ. g. e. s. a. l. t. m. d. h. y. o. b. i. r. f. u. k. ø. n. ,. å. v. D. p. H. 2. 5. E. -. æ. I. 4. 1. /. Z. –. K. S. F. c. 0. B. P. V. N. J. O. Y. L. j. …. G. C. +. T. w. r g