Pisk æg og sukker til en luftig masse (eller ‘æggesnaps’, som det nu så fornemt hedder). Sigt kakao og mel i æggesnapsen og vend det hele forsigtigt sammen
Som en æggesnaps. Pisk æg, sukker og vaniljesukker sammen, så det bliver hvidt og luftigt. 150 g sukker. 3 æg. 2 tsk vaniljesukker. 150 g sukker. 3 æg. 2 tsk vaniljesukker
Chokoladesmørret vendes forsigtigt i æggesnapsen, hvorefter mel og nøddekerner tilsættes. I mens piskes æg, sukker og vanillekorn helt hvidt og luftigt
Æg og sukker piskes til en luftig æggesnaps, de finthakket mandler tilsættes, læg bagepapir i bunden af en rund bageform, smør siderne med lidt smør, så det ikke hænger i
Rør chokolade og smørblandingen i æggesnapsen, sammen med mælk. Bland vaniljekornene med sukker og pisk vanilje, sukker og æg sammen til en luftig masse
Vend chokolade-smørret i æggesnapsen. Pisk imens æg og sukker let sammen. Brownies kan fås som en færdigblanding i de fleste dagligvarebutikker, hvor de så blot skal tilsættes vand – og måske smør og æg
Pisk æggeblommer, sukker og vaniljekorn luftigt til en æggesnaps. Råcreme er en ophøjelse af min barndoms æggesnaps, som vi søskende i al hemmelighed rørte og spiste, når vi var alene hjemme