Sigt kakao og mel i æggesnapsen og vend det hele forsigtigt sammen. Pisk æg og sukker til en luftig masse (eller ‘æggesnaps’, som det nu så fornemt hedder)
Bland forsiktigt chokoladen ned i æggesnapsen. En kakaomørdejsbund, et lag flydende karamelsauce som "oozer" ud af kagen når man skærer et stykke og en lækker, lidt snasket chokoladekagedej med mørk chokolade i, på toppen
Bland alle de tørre ingredienser sammen og kom i æggesnapsen. Du kan også lave en hvid glasur med citronsaft og flormelis eller en almindelig chokoladeglasur medkakao, flormelis og vand/æggehvide
Rør chokolade og smørblandingen i æggesnapsen, sammen med mælk. I en skål for sig, blandes mel, salt, kakao og bagepulver grundigt, vend den hakkede chokolade i og det hele røres i chokolademassen
smør/margarinePisk æg og sukker med en elpisker til en tyk, luftig og hvid æggesnaps. Han er vild med vores familieopskrift på "Den Du Ved Nok", der er en chokoladekage med en tyk, kokos/chokoladeglasur i et generøst lag, men vi synes næsten, at den skulle gøres lidt mere festlig, nu hvor det var fødselsdag
Pisk sukkeret i, lidt efter lidt, og pisk indtil æggesnapsen er let og skummende. Sigt bagepulver, kakao, mel og vend det forsigtigt i dejen skiftevis med mælken
Pisk æg og sukker til en meget luftig æggesnaps. Skub forsigtigt dejen ud mod siden med bagsiden af en ske, så der en lille fordybning i midten - på den måde undgår du at kagen hvælver på midten, når den er bagt
Når chokoladesmørret er ensartet, hældes det op i æggesnapsen og vendes rundt. Glutenfri, melfri chokoladekage med ribsmousse – blød, frisk og chokoladelækker på en gang
Når chokoladeblandingen er smeltet, så afkøl den lidt før den piskes sammen med ”æggesnapsen”. Let it snow, let it snowChokolade spreder glæder og er fyldt med antioxidanter, som vi godt kan bruge flere af for at styrke immunforsvaret