Tørrede ægnudler - knækket i mindre stykker. Fx valgte vi at komme alle grøntsager i først, så de bliver kogt godt møre, og komme kyllingen i til sidst, så den ikke bliver kogt helt "tør"
Server straks med et drys af cashewnødder. Tilsæt kylling, nudler og salt og kog suppen i ca. 250 g kyllingeinderfileter i små stykker. 150 g ægnudler. Antal portioner 1 person 2 personer 4 personer 6 personer 8 personer Vælg ½ liter Karolines Køkken® krydret Thaisuppe 250 g kyllingeinderfileter i små stykker 150 g ægnudler 1 tsk groft salt 1 rød peberfrugt i korte strimler (ca
Det er en stuvning der minder om min paprikagryde, men som traditionelt serveres med galuska eller spätzle, som det også hedder på ungarsk, som er en slags ægnudler
Kyllingen er saftig med en let sursød krydring og nudlerne er bare skønne og med masser af smag. tilbage af stegetiden smides alle grøntsagerne på en pande sammen med en god sjat olivenolie
tørrede ægnudler. Hæld væden fra bambus, skær kyllingen i strimler og skær squash i stave. Tænk for få år siden var mit kendskab til wokmad ikke-eksisterende og egentlig var jeg heller ikke specielt nysgerrig for en masse af ingredienserne forekom mig semi-fremmede
ægnudler, som knuses og lægges i varm vand til de er aldende. Kom forårsløgne i lad simre et minut, hvorefter championer tilsættes og lad kom af med lidt af eres væske