Varm evt coulien lidt mere op, hvis det er nødvendigt for at smelte husbladsen. Mousse af hvid chokolade og safran, på intens chokoladebund, toppet med gelé af jordbær og tonkabønner
Vend den smeltede, afkølede chokolade (den må endelig ikke være for varm) i fløden. Pisk piskefløden til flødeskum sammen med citronskal og vaniljekorn
Rør husblas i jordbærpureen så det smelter - tjek om jordbærpureen har den rigtige temperatur med en finger på bunden af gryden, det skal være så varmt at man kun lige kan holde sin finger det i
Æggeblommer og den smeltede husblas kommes i den varme nougatmasse og der røres godt. Udover denne lagkage og lakrids macarons bagte jeg også den lækre chokolade nemesis, som jeg ligeledes faldt over på chocolat
Hak chokoladen fint og smelt den – ikke for høj varme. Til servering kan du pynte lidt med frysetørrede bær, chokoladespåner, ekstra flødeskum eller hvad du har lyst til
Smelt så chokoladen over svag varme i et vandbad. Herefter kan du pynte din chokolademoussemed lidt flødeskum, frugt, bær eller hvad du føler passer er bedst
Hvis man hælder brandvarmchokolade i sine æggeblommer, vil de klumpe og blive til røræg - derfor smeltes chokoladen over vandbad, så den ikke bliver meget varm, og den får lov at køle lidt, før den blandes i æggene
varm op indtil fløden begynder at hæve, tag den af varmen og lad den køle ned i nogle minutter. Hæld fløde/chokoladen i en skål, dæk til med film og stil den i køleskabet til næste dag