Ægte varm chokolade med flødeskum opskrifter

ÆBLE - CHOKOLADE - KAGE

ÆBLE - CHOKOLADE - KAGE

Efterår er lig med æbler, kanel i en lækker varm blanding. (Der kan (med fordel) også bruges flødeskum)
12-tals kage - med jordbærmousse og chokolade

12-tals kage - med jordbærmousse og chokolade

Rør husblas i jordbærpureen så det smelter - tjek om jordbærpureen har den rigtige temperatur med en finger på bunden af gryden, det skal være så varmt at man kun lige kan holde sin finger det i
Fødselsdag med kage i lange baner

Fødselsdag med kage i lange baner

Æggeblommer og den smeltede husblas kommes i den varme nougatmasse og der røres godt. Udover denne lagkage og lakrids macarons bagte jeg også den lækre chokolade nemesis, som jeg ligeledes faldt over på chocolat
Kiksekage

Kiksekage

Hak nødderne lidt groft og rist dem let på en varm pande. Chokoladen knækkes eller skæres i mindre stykker og kommes i en skål
Othello – kagen over alle lagkager!

Othello – kagen over alle lagkager!

I dag fylder min ældste søn 21 år. Nu kan han kalde sig ‘voksen’ i de fleste dele af verden, men for mig vil han altid være ‘min lille dreng’
Lækker chokolademousse – kun tre ting!

Lækker chokolademousse – kun tre ting!

Hak chokoladen fint og smelt den – ikke for høj varme. Til servering kan du pynte lidt med frysetørrede bær, chokoladespåner, ekstra flødeskum eller hvad du har lyst til
Nem økologisk chokolademousse :)

Nem økologisk chokolademousse :)

Smelt så chokoladen over svag varme i et vandbad. Herefter kan du pynte din chokolademoussemed lidt flødeskum, frugt, bær eller hvad du føler passer er bedst
Dooley's-mousse med karamelliseret nøddeknas

Dooley's-mousse med karamelliseret nøddeknas

Hvis man hælder brandvarmchokolade i sine æggeblommer, vil de klumpe og blive til røræg - derfor smeltes chokoladen over vandbad, så den ikke bliver meget varm, og den får lov at køle lidt, før den blandes i æggene
Skovbær/Lime Lagkage

Skovbær/Lime Lagkage

varm op indtil fløden begynder at hæve, tag den af varmen og lad den køle ned i nogle minutter. Hæld fløde/chokoladen i en skål, dæk til med film og stil den i køleskabet til næste dag
Frugt-tærte på mazarin bund

Frugt-tærte på mazarin bund

Drys chokoladen ud over den varme kage, smør evt. Varm mælken i en gryde og kom vanilje-æggeblandingen i gryden
Luksus pæretærte med marcipan

Luksus pæretærte med marcipan

Når bunden er bagt, brækkes chokoladen i stykker og lægges på den varme bund. Saml dejen til en klump medvarmen fra dine hænder