Her den anden dag lavede jeg kyllingefrikasse med dild, asparges, friske ærteroggulerødder. Når sovsen har den rette konsistens skrues ned på svag varme og kyllingen skæres i mindre stykker og kommes i sovsen sammen med gulerødder, asparges ogærter
I mange år var vores favoritpastasalat en pastasalat med Rotini (trefarvede skruer), majs, peberfrugter, radiser, forårsløg, gulerødderog karse med en lækker olie-eddikedressing med hvidløg, rød peber og estragon i
lun leverpostej med ristede champignoner og bacon, marinerede sild, tarteletter med skinke, ærteroggulerødder (til dem, der ikke spiste fisk til forret) og mørbradbøffer med bløde løg
Læg kød og grøntsager tilbage i gryden og tilsæt ærter. ærter. Skræl gulerødderneog skær i bjælker. Server frikassé med kartofler og drysset med groftklippet dild
frisk bælgede ærter. Gulerødderne skylles og renses, lad det øverste af toppen blive på. kom salt, peber og et bund hakket dild henover fisken sammen med en god slat olivenolie
Tilsæt ærter, salt, peber. Kog det op og tilsæt persille ogdild. Brug de nye friske grøntsager, når du kan få fat i dem og brug de grøntsager til retten som det er sæson for