Af en eller anden grund kan jeg godt synes at denne ret er en lidt tung ret og hører til vinter halvåret, men den smager virkelig også skønt med nye kartofler og friske ærteroggulerødder
Broccoli, ærter, gulerødder eller hvad du nu har lyst til. også lidt gulerødder til – og ja i mit tilfælde var det frosne broccoli buketter oggulerødder
Vi fik gulerødder hevet direkte fra jorden, og spiste ærter fra haven. Jeg handlede æg, gulerødder, løg, hvidløg, ingefær, og chili som er nogle af vores basisvarer
Du kan servere skinken med kartofler, grønkål/spinat, ærter eller gulerødder. tilsættes en eller to svinekøds bouillon terninger og voila, en super lækker sovs
Spinatblade (ruccola, spidskål eller anden salat vil også være fin)Rød peber - ærter - gulerødder - rødbeder (finthakket, og tilberedt på panden med lidt balsamicoeddike) - rød løgLaks (røget, kogt eller stegt)Kyllingestrimler (svitset i kokosolie tilsat karry)Kalve- eller oksekød (svitset i kokosolie) + hakkede løg og lidt ketchup eller hakkede tomater + havsaltDressing
Frosne ærter. Gulerødder, pastinak, rødbede, persillerod, selleri, og hvad du ellers kan finde på. Det har jeg jo vendt mig til efterhånden, og har ikke længere brug for at skulle kategorisere det jeg spiser som enten sovs eller suppe, for at kunne acceptere det som et måltid