Ærter og gulerødder sovs opskrifter

Karbonader og opbagt sovs

Karbonader og opbagt sovs

Af en eller anden grund kan jeg godt synes at denne ret er en lidt tung ret og hører til vinter halvåret, men den smager virkelig også skønt med nye kartofler og friske ærteroggulerødder
Tunfrikadeller

Tunfrikadeller

Hertil kan du servere hvad som helst til af grøntsager – kogteærter, bønner, blomkål, gulerødder – eller du kan servere salat til, f
Gammeldags grydesteg med det hele!

Gammeldags grydesteg med det hele!

Broccoli, ærter, gulerødder eller hvad du nu har lyst til. også lidt gulerødder til – og ja i mit tilfælde var det frosne broccoli buketter oggulerødder
Wok ret med andebryst

Wok ret med andebryst

friske ærter. Gulerødder skæres i strimler og minimajs i mindre stykker. Pisk soya sovsog ingefær sammen
Ugens madplan uge 45

Ugens madplan uge 45

Salat med gulerødderogkikærter til. Dampede ærter til. Sovsog kartofler til, og grønne bønner. mel, gryn, sukker, toiletpapir, sådan noget
Jomfruhummere i urtehaven

Jomfruhummere i urtehaven

Anret på mayonnaise og rugbrødsknas, dæk med urter og drys med ærterog skilt sovs. Del jomfruhummerne i hale og forkrop
Det moderne liv uden fryser!

Det moderne liv uden fryser!

Vi fik gulerødder hevet direkte fra jorden, og spiste ærter fra haven. Jeg handlede æg, gulerødder, løg, hvidløg, ingefær, og chili som er nogle af vores basisvarer
Grundsovs (Bechamel) hvid sovs.

Grundsovs (Bechamel) hvid sovs.

- Stuvet ærteroggulerødder. - ÆrterogGulerødder. Grundsovs eller Bechamelsovs som den også kaldes. Salt og Peber
Glaseret Skinke

Glaseret Skinke

Du kan servere skinken med kartofler, grønkål/spinat, ærter eller gulerødder. tilsættes en eller to svinekøds bouillon terninger og voila, en super lækker sovs
Pandekager med fyld

Pandekager med fyld

Spinatblade (ruccola, spidskål eller anden salat vil også være fin)Rød peber - ærter - gulerødder - rødbeder (finthakket, og tilberedt på panden med lidt balsamicoeddike) - rød løgLaks (røget, kogt eller stegt)Kyllingestrimler (svitset i kokosolie tilsat karry)Kalve- eller oksekød (svitset i kokosolie) + hakkede løg og lidt ketchup eller hakkede tomater + havsaltDressing
Måske lidt for tyk suppe – og virkelig mør oksesteg

Måske lidt for tyk suppe – og virkelig mør oksesteg

Frosne ærter. Gulerødder, pastinak, rødbede, persillerod, selleri, og hvad du ellers kan finde på. Det har jeg jo vendt mig til efterhånden, og har ikke længere brug for at skulle kategorisere det jeg spiser som enten sovs eller suppe, for at kunne acceptere det som et måltid