økologiskgær. Opskriften på de bedste økologiske fastelavnsboller følger lidt længere nede. Du skal starte med at lune din mælk til den er fingervarm, hælde den i en skål og røre gæren ud heri
25 gram økologiskgær. 2 spsk økologisk basilikum fra Naturalia spice(disse har en meget intens og frisk smag og bevarer sin gode aroma). 700 gram økologisk hvedemel med højt proteinindhold. Kom vand i en skål og smuldre gæren i og tilsæt salt, rør godt rundt og kom lidt olie og 1 spsk basilikum i. ) 25 gram økologiskgær. 2 spsk økologisk basilikum fra Naturalia spice(disse har en meget intens og frisk smag og bevarer sin gode aroma). 700 gram økologisk hvedemel med højt proteinindhold
Køb en god hvedemel, gerne økologisk, så bruger du generelt mindre mel i dejen). Den vigtigste huskeregel, når man laver en gærdej er, at den skal æltes tilstrækkeligt, om så din røremaskine skal hoppe og danse eller om du skal træne dine armmuskler ekstra meget
Der findes en del forskellige opskrifter på fødselsdagsboller men min indgangsvinkel er at der skal bruges godt økologisk smør med salt, der skal bruges letmælk eller sødmælk og der skal helt klart lidt kardemomme i, men til gengæld holder jeg lidt tilbage med sukkeret, det syntes jeg ikke de behøver
Hæld blandingen i en skål, og opløs gæren heri. 25 g gær. Fintrevet skal fra 1 økologisk citron. Kanelsnegle smager altid dejligt, men jeg ville prøve med en anden slags fyld end den velkendte
Jeg bruger kun økologiske ingredienser til bollerne, har arbejdet med forskellige slags mel, og synes man får det bedste resultat med mel af god kvalitet
Her vil jeg anbefale en god økologisk mel, for de er ofte fremstillet mere nænsomt, er uden blegemidler, giver et bedre brød og vælg gerne en hvor kim delen ikke er fjernet – det står på pakken
Hvor Kornkammeret satser hårdt på de økologiske produkter, så er AMO de ikke økologiske produkter, jeg mener selv de betegner AMO som Convenience mærket
økologiskgær. Vi spiser dem med et godt lag økologisk smør og intet andet. 1 tsk økologiskgær. Hver eneste år laver jeg disse lækre æbleboller med kanelsukker og hakkede mandler på toppen