Jeg bruger kun økologiske ingredienser til bollerne, har arbejdet med forskellige slags mel, og synes man får det bedste resultat med mel af god kvalitet
Jeg fik nemlig for et stykke tid siden tilsendt en ordentlig portion af forskellige oliven fra Gaea, en græsk producent som også kan købes i Danmark, som blandt andet producerer økologiske oliven, der pakkes i poser uden væske og konservering for at forbedre smagen
Jeg besluttet mig lidt spontant for at jeg ville prøve at lave fastelavnsboller med flødeskum, efter jeg faldt over en opskrift på instagram fra Helenes Sunde Køkken, som simpelthen så for lækre ud også var de helt uden mel, jeg har dog justeret lidt i opskriften og lavet dobbelt portion
4 økologiske citroner i skiver. 4 økologiske citroner. Min mor har hyld i sin baghave. Da jeg var oppe hos hende i forgårs plukkede jeg en masse hyldeblomster så jeg kunne lave saft af dem
Har for første gang købt økologisk kylling og det er helt sikkert ikke sidste gang. Det smagte så meget bedre end det jeg normalt har haft købt (og kostede også en hel del mere)
Opskriften på de bedste økologiskefastelavnsboller følger lidt længere nede. Form bollerne til boller og stil dem på en bageplade med bagepapir med samlingen nedad
Det er boller, som det tager tid at bage, men resultatet er forrygende. Jeg bruger både koldpresset fedtreduceret nøddemel og glutenfrit mel til bollerne, det sikrer nærings- og proteinrigerige boller, og det giver en fantastisk smag
Tippet blev brugt på hjemmefronten i går og endte med at blive til børne- og taljevenlige boller i karry (taljevenlige fordi indholdet af stivelse i retten er skruet helt i bund)
Hvis du køber økologisk svinekød, så er du med til at give grisene et ordentligt liv og du hjælper svinebonden med at kunne nedsætte pinicillinforbruget, for økologiske smågrise må ikke tages så tidligt fra moderen, at de får diarré
Jeg fik lyst til at bage nogle gedigne sunde og lækre juleboller til morgenbordet. Tilbage til mine dejlige juleboller, som jeg vil anbefale dig at bage
Jeg bruger udelukkende økologiske produkter og laver bollerne af de råvarer jeg har i skufferne. De her langtidshævede boller er verdens letteste boller at lave og vi gør det ofte
skrællede min mor gulerødderne til disse boller. Bollerne ovenover er blevet bagt utallige gange i vores køkken, de er blevet testet og godkendt af familie og venner, så nu er de endelig klar til at lande på bloggen