Økologiske tigerrejer opskrifter

LUNCH BOX

LUNCH BOX

Cajunsalat1 dl kogte røde ris6 tigerrejer (økologiske ikke de væmmelige fra dampbrug med klor)2 spsk brune bønner (dem fra dåse kan bruges)1 håndfuld blandet salatfrisk skåret chili efter behagRejemarinade1 tsk brun farin1 tsk chilipulver2 spsk ketchupsaft fra ½ lime2 spsk olivenolieDressing1 spsk olivenoliesaft fra 1 lime salt og peberRens rejerne, rør marinaden sammen og kom rejserne i. 6 tigerrejer

Laks, østersovs og rejer

Tag to stykke bagepapir, læg laksen på, put østerssovs på laksen, tilføj tigerrejerne, tilføj også citronskalen og citronsaften fra en halv citron

Rejewok med lime-myntecreme

170 gram bæredygtige tigerrejer (se note 1). Dejlig mad, der ligger let i maven. Retten har bid uden at være meget stærk