Men det er jo virkelig et lækkert stykke kød. mørk øl. Braiseret svineskank. Nåh ja, og så er det et billigt stykke kød, så det ikke slår bunden ud af budgettet
Varm en stegegryde op med olie i og brun kødet grundigt på alle sider. I hans bog Almanak har han en opskrift på hot pot med kalv, øl og lakrids, og denne har jeg ladet mig stærkt inspirere af
Tilsæt øl og vand, kødet skal ikke være helt dækket. En kraftig smagende ret, når man bruger stout øl. Svits hurtigt kødet i margarinen og læg til side
Puds kødet for fedt. Hæld et par skefulde af væden fra kødet over ved servering. Lad det koge ind så det er lige før det koger fast, nu kommes øllen ved og koger sammen med resten af grøntsagerne i 11/2 time
Kom øllen ved og til sidst vand til kødet er dækket. Rens og krydre oksebrystet, kom en god slat olivenolie i en gryde, brun kødet godt på alle sider, tilsæt alle grøntsagerne groft hakket
Udblød brødet i den ene øl. Hæld krafturter, resten af de ristede krydderier, øl, bouillon og lidt salt ved og lad kålhovedet braisere ved jævn varme i ca