Øllebrød med øl opskrifter

Hjemmelavet øllebrød uden øl.

Hjemmelavet øllebrød uden øl.

Da jeg handlet ind med Louis i dag fik jeg sådan en træng til øllebrød. Men jeg fandt hurtigt en opskrift (hold kæft der er mange både med og uden øl) Men den her er altså uden øl, nem og lige til og så tager det ikke så langt tid at lave

ØLLEBRØD – UDEN ØL

SELVOM SOLEN SKINNER, smager den ikke lige frem af forår, men det gør øllebrødmed appelsin tilgengæld
Hjemmelavet øllebrød

Hjemmelavet øllebrød

Ja for øllebrød skulle der laves, for når man kæmper med lidt influenza rester, som denne ret gerne skulle kunne slå lidt ihjel, så kunne det altså ikke vente til, at hvidtøllet kommer på hylderne
Øllebrød i luksusudgave

Øllebrød i luksusudgave

Fra bogen “Opskrifter og små glimt af hverdagslykke”, som du kan læse en anmeldelse af her, har jeg som det første kastet mig over den helt klassiske øllebrød
Øllebrød

Øllebrød

Jeg starter aften før, øllebrøden skal serveres med at udbløde rugbrødet i vand natten over. Nogle elsker øllebrød, andre hader øllebrød
Øllebrød

Øllebrød

Jeg lavede det for lidt tid siden, og det skal helt sikkert laves igen snart, jeg synes, det er super lækkert i de kolde måneder som morgenmad med mælk eller som en lille aftensnack med flødeskum
Ølkage

Ølkage

Hvis du tænker ”ølkage … lidt henad øllebrød … nej, tak”, så kan du roligt ’slå koldt vand i dejen’, for der er ingen sammenligning
Våd surdej til lyst brød

Våd surdej til lyst brød

En surdej skal boble og se lidt klam ud og dufte af øl, øllebrød eller eddike-agtigt. Har man surdejen på køl, er det bedst at tage den ud aftenen før man skal bruge den, give den lidt nyt at arbejde med og så lade den stå ude, så der kan komme gang i den
6 retter med procenter i

6 retter med procenter i

Klik på linket herover eller på billedet herunder, og få opskriften på øllebrød – både med og uden øl
Har du været på bar- grødbar?

Har du været på bar- grødbar?

øllebrød og havregrød, siger Lasse. har været grødnørd, siden jeg var teenager og har eksperimenteret med
MIT AMSTERDAM // HER SKAL DU SPISE

MIT AMSTERDAM // HER SKAL DU SPISE

Caféen her er ejet af en svensk kvinde, der har bragt fantastisk kaffe og skandinaviske specialiteter som gravad laks, øllebrød og østers
ØL - BRØD = ØLLEBRØD

ØL - BRØD = ØLLEBRØD

De fleste forbinder øllebrødmed deres barndom, måske endda noget mormor serverede. Pisk fløden til skum og brug dette som topping på den færdige øllebrød
Øllebrød helt fra bunden

Øllebrød helt fra bunden

Herhjemme er øllebrød et KÆMPE HIT. gøre det lidt mere spændenden, med lidt let drysset sukker eller vanilje sukker over

Øllebrød med appelsin og kanel

hermed en opfordring – lav øllebrød og hold en god sund dansk tradition i hævd. Hvis man som familie spiser en del rugbrød, kan man på den måde hurtigt få samlet til en portion øllebrød

Øllebrød

Tilsæt øl og sukker. Serveres evt med flødeskum 1500 g rugbrød. 2 hvidtøl. Smuldre brød. Tilsæt vand til det næsten dækker brødet i gryden

Øllebrød, glutenfri

Til sidst køres øllebrøden jævn med en stavblender. Kog øllebrøden op ved middel varme, under jævnlig omrøring, det brænder nemt på

Øllebrød

øl. 1 pakke rugbrød 1/2 liter øl – julebryg elle hvidt øl 2 dl vand 4 spsk brunfarin Fremgangsmåde. 1/2 liter øl