Røget ørred. Brug kun fedtstof påpanden, hvis det er nødvendigt. Den anden dag sad jeg og kiggede på billeder på pinterest, da jeg faldt over en sjov idé
Skær løget ud og svits det påpanden, til det er blødt. Indrømmet, jeg har været en smule misundelig på Steph og Kaspers rejse, så jeg sendte tankerne mod varme himmelstrøg, da jeg lavede denne skønne thai-inspirerede kokosret med laks, som smager super lækkert og mætter rigtig godt
Han er ikke fan af løg, broccoli, spinat, ørred og hvad vi ellers kommer i vores tærter. Hvis man gerne vil udenom den almindelige mel, kan man altid prøve enten en frøbund eller en bund på nødder
Resten af gratinen skal vi have i aften sammen med et lækkert stykke ørred stegt påpanden. Idag prøvede jeg så at smide lidt mandler og tørrede bær i og det gav en skøn smag, især mandlerne gav et kick
Kålen svitses påpanden i olie, når den er ved at falde sammen fordeles karry over og steges med. En hel ørred side 5-600 gr2 rødløg 3 tomater2 dl fiskeboullion eller hvidvinTimianFisken skylles, evt renses og lægges med skindsiden i bunden af et ildfast fad. hvedemel kan anvendes)3 æg½ tsk salt 1 spsk olieStart med 250 g mel som lægges i en bunke på bordet, og lav fordybning på midten for æg og olie og salt lægges i. Den oprindelige opskrift er på 300 g, men med alm. 1 spidskålolie2 tsk karrySpidskålen skæres i strimler på tværs, tættest på stokken halvveres skiverne på tværs. En hel ørred side 5-600 gr
Sild, makrel ørredLæg den rensede fisk på et godt underlag, så den ligger fast. sild, makrel og ørred. Stegning af fisk påpandenFisk danner ikke selv en sprød skorpe, derfor skal du panere fisken, så holder den på saften og bliver lækker sprød