Ørred på panden opskrifter

Grøntsagspandekager og sunde madpakkeruller

Grøntsagspandekager og sunde madpakkeruller

Røget ørred. Brug kun fedtstof panden, hvis det er nødvendigt. Den anden dag sad jeg og kiggede billeder pinterest, da jeg faldt over en sjov idé
Kokoslaks med grove ris

Kokoslaks med grove ris

Skær løget ud og svits det panden, til det er blødt. Indrømmet, jeg har været en smule misundelig Steph og Kaspers rejse, så jeg sendte tankerne mod varme himmelstrøg, da jeg lavede denne skønne thai-inspirerede kokosret med laks, som smager super lækkert og mætter rigtig godt

Pølse-Porrer tærte med Ærter

Han er ikke fan af løg, broccoli, spinat, ørred og hvad vi ellers kommer i vores tærter. Hvis man gerne vil udenom den almindelige mel, kan man altid prøve enten en frøbund eller en bund nødder
Fiskefilet

Fiskefilet

Jeg ville dog nok undlade at gøre det med laks og ørred f. Fladfisk kan endda paneres hele og steges panden
Super nem ovnbagt ørred

Super nem ovnbagt ørred

Giv også gerne det grønne panden lidt salt. Lavet få minutter. Nem ovnbagt ørred. Smelt lidt fedstof en pande
Morgenmad

Morgenmad

Resten af gratinen skal vi have i aften sammen med et lækkert stykke ørred stegt panden. Idag prøvede jeg så at smide lidt mandler og tørrede bær i og det gav en skøn smag, især mandlerne gav et kick

Ørred i ovnen med hjemmelavet frisk pasta og stegt spidskål

Kålen svitses panden i olie, når den er ved at falde sammen fordeles karry over og steges med. En hel ørred side 5-600 gr2 rødløg 3 tomater2 dl fiskeboullion eller hvidvinTimianFisken skylles, evt renses og lægges med skindsiden i bunden af et ildfast fad. hvedemel kan anvendes)3 æg½ tsk salt 1 spsk olieStart med 250 g mel som lægges i en bunke bordet, og lav fordybning midten for æg og olie og salt lægges i. Den oprindelige opskrift er 300 g, men med alm. 1 spidskålolie2 tsk karrySpidskålen skæres i strimler tværs, tættest stokken halvveres skiverne tværs. En hel ørred side 5-600 gr

Fisk

Sild, makrel ørredLæg den rensede fisk et godt underlag, så den ligger fast. sild, makrel og ørred. Stegning af fisk pandenFisk danner ikke selv en sprød skorpe, derfor skal du panere fisken, så holder den saften og bliver lækker sprød