Hvis du ønsker det, kan du eventuelt nøjes med soya og peanutbutter og måske tilføje lidt hvidvinseddike eller lignende, men det bliver altså ikke helt det samme
Skær kyllingebryst i tynde skiver og læg det i en marinade bestående af 1 spsk soya, 1 spsk maizena, 1 spsk risvin eller sherry. Wok kålen på samme pande og tilsæt 1 spsk soya, 2 spsk østerssauce, 1 spsk revet ingefær, chili efter smag og en sjat vand. 1 spsk soya. 2 spsk østerssauce
Skær kyllingen i tynde skiver og lad dem blande sig med ovenstående, hvorefter østerssauce, soya, Ketjap Manis og vand gør selskab sammen med lidt sukker når den har taget farve
2 spsk soya. 2-3 spsk østerssauce. 2 spsk soya. 2-3 spsk østerssauce. 300 g kyllingeinderfilet skåret i bidder (kom lige til at tænke på, hvor vigtigt det er, at man skriver kyllingeinderfilet og ikke bare inderfilet – for godt nok er der mange indere, men derfor må man alligevel ikke spise dem…
sød soya1 spsk. Tilsæt så det vand kyllingen har kogt i, hvorefter limeblade, soyasauce, fiskesauce, østerssauce, kokosmælk og boullion tilsættes, lad simre i 20 minutter
Soya. Det er ingen hemmelighed at jeg er studerende. Det er cheffotografen også, og vi bor sammen. Vi er dermed en husstand på to mennesker med noget begrænset indkomst
Tilsæt så soya, fisksauce, sukker, østerssauce, revet ingefær og svampene og rør et par minutter. østerssauce4 spsk. soya5 cm revet ingefærsaft fra et stk. 3 spsk østerssauce. 4 spsk soya