H. e. r. m. d. f. ø. l. g. n. u. o. p. s. k. i. t. a. v. b. S. M. A. G. T. I. D. -. y. æ. ,. å. j. 1. 4. 9. R. c. h. /. V. (. ). 5. 0. 7. 2. 3. 8. %. *. x. B. P. F. s l
Og få minutter efter kom svaret … vandbakkelser – selvfølgelig. Pigerne havde aldrig smagt vandbakkelser, men min store begejstring gjorde, at de nok kunne fornemme, at det var noget at se frem til
Disse vandbakkelser blev bedre end forventet, så jeg deler opskriften her. Vandbakkelser. Når man mener vandbakkelserne er bagt, tages en af dem ud af ovnen
(Vandbakkelserne vokser til dobbelt størrelse). Lad være med at åbne ovnen den første halve time efter du har sat vandbakkelserne ind, ellers falder de helt sammen
Hæld dejen i en sprøjtepose med tyl og sprøjt små toppe på en beklædt bageplade. I onsdags i skolen sad jeg og savlede over nogle vandbakkelser sammen med en veninde, og vi besluttede os så for at lave dem i går
Det blev til sådan nogle små hårde kugler som på ingen måde mindede det mindste om vandbakkelser. Første gang jeg lavede vandbakkelser var i hjemmekundskab i 7
Vandbakkelserne. Hvis æggene er meget små, kan 5 måske være fint. Jeg har allerede lavet en version af fastelavnsbollerne, men de var lavet af en almindelig gærdej
Da Tommi i sidste uge havde fødselsdag ville han gerne have småvandbakkelser med på arbejde istedet for en stor kagemand, da han skulle køre motorcykel
Små wales-boller - basis opskrifter. Når der laves vandbakkelser/profiteroles/wales-boller (samme ting, mange navne) til das Rubinsteiner bliver der altid lavet lidt ekstra boller, bare hvis der nu kom en mere, og hengemt i fryseren
Men hvad nu, hvis man istedet for mange småvandbakkelser – laver en stor. Jeg kan godt lide at lave vandbakkelser med vaniljecreme og jordbær eller hindbær marmelade