Jeg har altid været glad for vildsvin og før jul fik jeg en vildsvinekølle på 3,3 kg for 150kr, hvilket er en rigtig god pris. Langtidsstegtvildsvinekølle (3,3 kg - ca 10-12 pers)1 Vildsvinekølle2gulerødder2persillerødder2 løg1 hvidløg1 liter bouillon eller vandTimianSaltPeberOvnen forvarmes til omkring 100 grader. Snit grøntsagerne og læg i en bradepande med hele fed hvidløg og 2/3 af væsken. Det tager 5-7 timer (alt efter køllens størrelse) ved en temperatur på mellem 80-100 grader og køllen er færdig når stegetermometeret viser en kernetemperatur på mellem 65-68 grader. Jeg var helt klassisk og serverede rødvinssovs (lavet på 1 flaske rødvin, 2 dl portvin kogt ind til det rene ingenting og tilsat fonden fra bradepanden, lidt smør og fløde), kartofler, brød med brunet smør og en salat til. 2 gulerødder. 2 persillerødder. 2 løg. 2 dl portvin