Blend dadlerne til ukendelighed og tilsæt så de resterende ingredienser. Jeg tilsatte derfor en hel del sukker, og efter at de var blevet dyppet i et tykt lag hvid chokolade, ja så smagte hele herligheden pludselig meget meget bedre
Havregrynskuglerne kan opbevares i køleskabet i ca. 175 g havregryn (ca. 5¾ dl). 1100 g flormelis (ca. 2 dl). 14½ spsk kakao. 1100 g blødt smør. 1kokosmel, sukker eller flormelis. 1Antal portioner 1 portion 2 portioner 4 portioner 6 portioner 8 portioner Vælg 175 g havregryn (ca. 5¾ dl) 100 g flormelis (ca. 2 dl) 4½ spsk kakao 100 g blødt smør Pynt kokosmel, sukker eller flormelisSådan gør du Bland de tørre ingredienser i en skål og fordel det bløde smør heri. Stil havregrynskuglerne tildækket i køleskabet i mindst 2 timer
kokos, sukker eller flormelis til “topping”. Ingen jul uden havregrynskugler – Basta. Hvis massen er alt for slimet, og ikke kan formes til kugler, så kom lidt mere havregryn i
sukker. En af mine egne favoritter er havregrynskugler. havregryn. Opskriften på disse havregrynskugler har jeg fået af en veninde for mange år siden, så i min verden er det sådan de skal smage
Husk du bør vælge glutenfri havregryn, hvis du er allergisk overfor gluten, da almindelig havregryn kan indeholde spor af gluten fra fabrikken de er behandlet på
omgang pebernødder og få trillet nogle havregrynskugler. Havregrynskugler er blevet trillet hvert år, siden jeg var barn - og i skal selvfølgelig ikke være nogen undtagelse
Smør/margarine smeltes sammen med kakao, sukker og kaffe i en gryde. Jeg havde planlagt at vi skulle lave havregrynskugler i dag, da Karoline kunne være med nu hvor gipsen er af
Nødder, dadler, kokos, kakao. De er den perfekte, mindre usunde (eller måske endda sunde) afløser til de traditionelle havregrynskugler, der bugner af fedt og sukker
Nødder, dadler, kokos, kakao. De er den perfekte, mindre usunde (eller måske endda sunde) afløser til de traditionelle havregrynskugler, der bugner af fedt og sukker
Små kugler trilles (på størrelse med havregrynskugler) og vendes i kokosmel. Multisød (sukkererstatning fra "Isis" sortimentet - smager som og ligner sukker)