Bruschetta kan passe ind i mange anledninger og man kan lave utrolig mange lækre udgaver. Bruschetta. 3 hurtige Bruschettaer. 1 bruschetta ellers kan du også anvende ciabattabrød. Jeg lavede 3slags
Well, den lille beskedne bruschetta anretning bestod af disse tre forskellige slags. Bruschetta er nemt, enkelt, lækkert og ikke mindst SU-venligt, og det er gaske enkelt en nødvendighed en gang imellem, når man som gemalen og jeg, er travle og eksamens-stressede studerende, der har brug for et let, hurtig og billig alternativ til aftensmaden
Brødet er lækkert som tilbehør, bruschetta eller som sandwichbrød. Så efter at have cyklet i alt 25,3 kilometer i går - ud til universitetet, i storcenteret efter repareret løbeur og hjem igen med et smut forbi arbejde - gik jeg i gang med at bage ciabattabrød til vores aftensmad. 3,25 dl lunkent vand. 300 g. Lad dejen hæve tildækket i minimum 30 minutter. 3,25 dl lunkent vand. 300 g
Andre slags pesto kan også bruges - både de røde og de grønne. Hos Noget i ovnen havde jeg set en opskrift, hvor hun havde kommet bruschetta i frikadellerne
Forretten bestod af tre slags dip serveret med sprøde “chips” af arabisk fladbrød. Jeg bruger det tit i mine sandwiches, men det er også godt til bruschetta eller som i dette tilfælde
en slags fromage med rabarber, sherry og vanille. Til forret fik de andre bruschetta, hvor jeg lavede en blanding med finthakkede, friske tomater, frisk basilikum, hvidløg og salt + basilikum-olie
Tommi ønskede 'sådan nogle små brød med fyld' og det eneste jeg kunne forestille mig var bruschetta. Jeg lavede 2 slags så der var lidt at vælge imellem
I Levanten spiser de rigtig meget baba ganoush da det indgår i arabisk mezze, altså et slags forretsbrød med mange forskellige dips, salater og pitabrød
De kan spises uden noget til eller de kan serveres med forskelige slags pesto eller anden dyppelse. Stængerne passer perfekt til en forret eventuelt sammen med nogle nachos og nogle bruschettaer