Så kan man dampe nye løg og spidskål og spise dem med kryddersmør, og man kan lave melonsalater – enten den klassiske med vandmelon, feta og mynte eller den asiatiske model, Marineret melon med chili, løg og koriander
Er du faldet for det tyrkiske køkken, har du været på ferie i Tyrkiet og savner det allerede, eller har du bare lyst til at prøve nogle andre kødgryder end de danske, så tjek vore samling af opskrifter på nogle af vores tyrkiske specialiteter og delikatesser herunder
Når jeg skriver den danske udgave af den klassiske ret, så skyldes det, at vi oftest her i landet laver en alt andet end klassisk version - men det gør mig nu egentlig ikke noget
Desværre blev hverken denne vin eller nogle af retterne præsenteret ved bordet så det gjaldt om at have fotografisk hukommelse fra menukortet hvis man ønskede at vide eller var interesseret i hvad vi spiste og drak
Men dette er min ultimative guide til ko- og kalve-venlig madlavning, med information om produkter eller gør-det-selv (Do It Yourself = DIY) vedledninger, uddybende forklaringer, og ikke mindst en masse links til både mine egne opskrifter, og opskrifter fra andre danske veganerblogs (og en enkelt norsk, fordi den er fantastisk
Og der findes rigeligt med flere slags spisetang også i de danske farvande. Det er en sovs, man sagtens kan blive afhængig af til mange forskellige retter
Lad os se lidt nærmere på de klassiske fødevarer i et japansk køkken. Generelt spiser man udbredt fedtfattig kost i Japan, og retterne i et traditionelt måltid er sammensat af forskellige små retter, hvor smagssammensætninger og en flot præsentation er vigtig
Udover pommes frittes, så er hollænderne også utroligt stolte over deres pandekager, som mest af alt minder om vores danske pandekager dog en anelse tykkere