En dejlig sød og syrlig marmelade, som smager skønt på et stykke franskbrød. 500 g sukker. 500 g sukker. Nede for enden af vejen hvor vi bor, havde flinke naboer forleden sat en stor kasse frem med skønne røde miabeller fra deres træ
Vend i melet og form som franskbrød. 50g gær. 250gfuldkorns hvedemel. 100g 5korns blanding. Bland alle ingredienserne sammen og bland dem godt, aller bedst er at køre den på røremaskine i 15 min. Stil lunt og lad hæve til dobbelt størrelse tager mellem 1,5-2 timer ca. 250 grader eller så meget som din ovn kan komme op på. 15 min
Hvis man i forvejen har en tyndslidt tarmsystem virker fuldkornsmel som sandpapir = katastrofe. Ligepludselig er hverken franskbrød, croissanter eller kanelsnegle særligt tillokkende for mig mere
65% frigansk brødbudding. 5 - 6 skiver franskbrød. 4 - 5 tsk sukker. Hæld massen over brødet og bag det i ovnen i cirka 30 minutter ved 175 grader. 5 - 6 skiver franskbrød. 4 - 5 tsk sukker
At vi skal holde os fra sukker og franskbrød med pålægchokolade fordi det giver appelsinhud, rynker og gør os trætte og triste… Men tager vi lige nogle andre briller på