Har du nogle bud på temaerellerønsker til fremtidige madplaner. Er I klar på endnu en madplan. Jeg har derfor valgt opskrifter med en del basisvarer, som de fleste formentlig har i skabet
Lige op til efterårsferien deltog vi i arrangementet YD og NYD – lav rigtig mad med Thomas Rode, som i sin enkelthed går ud på at man først skal yde (lave mad) og herefter nyde (spise mad), med den tidligere Michelin kok Thomas Rode
Han kan dog godt spise, når han kommer i gang, men lysten til mader ikke så stor. Er vild med det grønne tema i salaten, som også passer godt sammen smagsmæssigt
Har du nogle bud på temaerellerønsker til fremtidige madplaner. Jeg har også sneget et bud på en sundere sød sag med nedenunder – den indgår dog ikke i indkøbslisten, men ermere som inspiration til temaet
Og da det har været så koldt det sidste stykke tid, tænkte jeg, at denne uges madplan og tema skulle gå til varmende retter for at (forsøge at) bekæmpe den kolde vinter udenfor – det kunne jeg i hvert fald godt bruge
Har du nogle bud på temaerellerønsker til fremtidige madplaner. Derfor ugens tema. Det er endelig ved at blive meget lysere, varmere og solskinsrigt udenfor, og derfortænker jeg, at madplanen i denne omgang skal afspejle det
) Den blev serveret og nydt lun og med en god gemen klat creme fraiche til - mums manner, og min mave og jeg var done, finish, slut'prut finale, over and out og mega meget færdige efter alt det mad, men alligevel tilfredse
Jeg har i sammenhæng med dette derfor også gået med en ide om at lave madplanher på bloggen en gang imellem, formentlig med et temaeller lignende og en indkøbsliste
Jeg vil gerne gøre bare et eller andet, og min løsning på kriserer sædvanligvis at lave mad. Som jeg før har skrevet her på bloggen, er jeg en sucker for de her dage, da jeg synes, de er så hyggelige, og det giver fin mulighed for at lade sig inspirere til at lave særlige rettereller bagværk ud fra de givne temaer