50 stk boller opskrifter

Opskrift på bløde og luftige boller

Opskrift på bløde og luftige boller

Det her er simpelthen de bedste boller jeg længe har bagt. Men altså de her boller er anderledes end de almindelige fødselsdagsboller
De berømte "idiot sikre" boller.

De berømte "idiot sikre" boller.

Formes straks til boller, der sættes på bageplader. 16 stk. 50 g gær. 475-500g mel. 1. I en gryde lunes mælken med smør, sukker og salt
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Nu hvor jeg er i gang, kommer her et indlæg mere – teboller fra bogen. Sæt bollerne på bageplader og lad dem hæve til
Boller med havregryn

Boller med havregryn

Hæv bollerne igen i ca. 12 stk. 50 gr. 250 gr. Form 12 boller og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag bollerne ved 200 grader i ca. dk 12 stk. 50 gr gær. 250 gr havregryn
Sunde boller

Sunde boller

Sunde boller som er nemme at lave og som smager og mætter fantastisk. 12-14 boller af portionen alt efter hvor store du laver demDu skal bruge. 500 gr spelthvedemel150 gr grahamsmel150 gr fuldkornshvedemel300 gr skyr naturel50 gr gær25 gr FiberHUSK5 dl koldt vandLidt solsikkekernerLidt hørfrø1 æg til pensling af bollerneSådan gør du. Skær 12-14 stk og form dem til boller. Tænd for ovnen på 190 grader varmluftInden bagning pensles boller med æg og drysses med solsikkekerner og hørfrø (dette kan skiftes ud med andre kerner - helt en smagssag. 500 gr spelt. 150 gr grahamsmel. 150 gr fuldkornshvedemel. 50 gr gær
Boller med gulerødder og solsikkekerner

Boller med gulerødder og solsikkekerner

Form bollerne og pensl dem med æg. 15 - 20 stk. 50 g gær. 450 g mel (måske lidt mere). dk 15 - 20 stk. 50 g gær. 450 g mel (måske lidt mere)
SuperGrove Chokolade"hak"boller

SuperGrove Chokolade"hak"boller

det høje indhold af fuldkornsmel bliver bolleren ikke helt så luftige som min normale bløddej, men de smager stadig super godt og er meget blødere end man lige forventer
Koldhævede boller med æble og kanel

Koldhævede boller med æble og kanel

Skal du bage boller til morgenmaden i weekenden. Duften af friskbagte boller der breder sig i huset, og familien der samler sig om de nybagte sager, det er altså bare hyggeligt
Grov boller med havregryn og yoghurt

Grov boller med havregryn og yoghurt

20 stk. 50g gær. 250g sigte mel. 250g fuldkorns hvedemel. 150g havregryn. 20 stk. 50g gær. Ca. 600ml vand. 30g salt. 400g hvedemel
Grove boller i dampovn

Grove boller i dampovn

Jeg har været meget spændt på at afprøve den med damp og på om mit brød og mine boller ville blive bedre
Boller

Boller

Intet fødselsdagskagebord uden hvide boller med smør. Form til boller og læg på bagepapir på en bageplade
Koldhævede Boller

Koldhævede Boller

Det er de bedste boller jeg nogensinde har bagt. Jeg bruger kun økologiske ingredienser til bollerne, har arbejdet med forskellige slags mel, og synes man får det bedste resultat med mel af god kvalitet
Lchf Boller/rundstykker

Lchf Boller/rundstykker

Boller/rundstykker bagt med Pofiber, du vil ikke komme til at savne de tørre, oppustet, kedelige rundstykker fra bageren mere
Frk Sveskes de bedste boller

Frk Sveskes de bedste boller

Klart de flotteste boller jeg nogensinde har bagt LCHF-style. Opskriften er fundet på Frk Sveskes blog som burgerboller
Bolle med chokoskum

Bolle med chokoskum

Sådan laver du fastelavnsboller med chokoladeskum. Læg bollerne med sammenføjningen nedad på en bageplade med bagepapir
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

I min familie har min far altid bagt fødselsdagsbollerne. Når bollerne var blevet formet som en pige og bagt kom han glasur på og så kunne min søster og jeg pynte bolledamen