Men faktisk er mangekøbeleverpostejer slet ikke velegnettil at lune. De skifter smagog ændrer konsistens – nogle endda så meget, at en del af postejen bliver til en væske, der ligger i bunden af fadet og søber rundt
Det er blevet tid til lidt nye lækkerier her på bloggen. Det bliver ret hurtigtkedeligt at spise hver dag, og den der brune lugt af ristede løg, godt opløst i remouladen, savner jeg bestemt ikke i dag
Denne postej vinder på alle måder over den fede leverpostej. Det ekstreme vejr, vi oplever i disse år, betyder enten enorme vandmængder eller enorm tørke – og det går ud over dyrkningen af vores fødevarer
Vær især opmærksom på supper, sovser, soya sauce, madlavningsfløde, ketchup (Heinz er ok), marinader, sennep, remoulade, karry, krydderiblandinger, paneringer, bouillon, pølser, leverpostej, slik og chokolade, chips og nødder (f
For en måneds tid siden var jegog en god håndfuld andre søde madbloggere blevet inviteret til en dag i køkkenet med Tulip i forbindelse med, at de lancherer nogle nye delikatesse produkter i deres premium serie af leverpostej (eller leverståhej som jeg plejer at kalde det) med særligt fokus på produkternes kvalitet ogingredienser
Vær især opmærksom på supper, sovser, soya sauce, madlavningsfløde, ketchup (Heinz er ok), marinader, sennep, remoulade, karry, krydderiblandinger, paneringer, bouillon, pølser, leverpostej, slik og chokolade, chips og nødder (f
Når al fløde og mælk er tilsat, har du en tyk og lækker opbagning, som er basen for din leverpostej. Jeg foretrækker leverog spæk hver for sig, for jegbruger kun det halve spæk i forhold tillever
Tilsidsttilsættesleverenog spækket og det hele røres godt sammen. Det her er en opskrift der også stammer fra min mor, men som jeg har tilføjet lidt til