600 g lever til lever til leverpostej opskrifter

Leverpostej

Leverpostej

Det blev en godleverpostejog kæresten var tilfreds, men vi blev enige om at næste gang skulle der lidt mere sort peber og lidt flere krydderier i
Hjemmelavet leverpostej

Hjemmelavet leverpostej

Kom opbag'enog de andre ingredienser pånær leverog spæk i en foodprocesser og kør det til en ensartede masse
Leverpostej

Leverpostej

Men faktisk er mangekøbeleverpostejer slet ikke velegnettil at lune. De skifter smagog ændrer konsistens – nogle endda så meget, at en del af postejen bliver til en væske, der ligger i bunden af fadet og søber rundt
Pizzaboller med focacciabund

Pizzaboller med focacciabund

Det er blevet tid til lidt nye lækkerier her på bloggen. Det bliver ret hurtigtkedeligt at spise hver dag, og den der brune lugt af ristede løg, godt opløst i remouladen, savner jeg bestemt ikke i dag
ugens menu uge 32 – mums, madpakke!

ugens menu uge 32 – mums, madpakke!

Denne postej vinder på alle måder over den fede leverpostej. Det ekstreme vejr, vi oplever i disse år, betyder enten enorme vandmængder eller enorm tørke – og det går ud over dyrkningen af vores fødevarer
Kyllingeleverpate

Kyllingeleverpate

En venligog inspirerende bloglæser( tak Anita), lagde dette link ind som kommentar, til mit indlæg om flødeleverpostej
Flødeleverpostej

Flødeleverpostej

Da jeg trænede som yngre, eksisterede i øvrigt en myte om, at leverpostej var meget effektivt som støvsuger i forhold til underhudsfedt…
Paleo style - dag 2

Paleo style - dag 2

Tiden var knap, og da den så plejer at stå på rugbrød med leverpostej, skulle fantasien igen i gang. Jeglever i bedste velgående

Hvordan man laver "porcelænsstjerner" af Fimo-ler

Vær især opmærksom på supper, sovser, soya sauce, madlavningsfløde, ketchup (Heinz er ok), marinader, sennep, remoulade, karry, krydderiblandinger, paneringer, bouillon, pølser, leverpostej, slik og chokolade, chips og nødder (f
Det moderne liv uden fryser!

Det moderne liv uden fryser!

Vi glædede os til efteråret hvor vi fik hjemmelavet lun leverpostej, med rødbeder og asier fra haven
Leverpostejsminder, luksus madder og video-produktion

Leverpostejsminder, luksus madder og video-produktion

For en måneds tid siden var jegog en god håndfuld andre søde madbloggere blevet inviteret til en dag i køkkenet med Tulip i forbindelse med, at de lancherer nogle nye delikatesse produkter i deres premium serie af leverpostej (eller leverståhej som jeg plejer at kalde det) med særligt fokus på produkternes kvalitet ogingredienser
Kom godt i gang med at leve glutenfrit.

Kom godt i gang med at leve glutenfrit.

Vær især opmærksom på supper, sovser, soya sauce, madlavningsfløde, ketchup (Heinz er ok), marinader, sennep, remoulade, karry, krydderiblandinger, paneringer, bouillon, pølser, leverpostej, slik og chokolade, chips og nødder (f
Kalve leverpostej

Kalve leverpostej

Inden jeg startede på at bageleverpostej, blev jeg advaret mod at brugekalvelever, fordi den kan blive for stærk
Leverpostej

Leverpostej

Når al fløde og mælk er tilsat, har du en tyk og lækker opbagning, som er basen for din leverpostej. Jeg foretrækker leverog spæk hver for sig, for jegbruger kun det halve spæk i forhold tillever
Jule leverpostej

Jule leverpostej

Hæld levermassen i folieforme ogleverpostejen er nu klar til at blive bagt eller nedfrosset. Tilsæt det hakkede leverog rør det ud