Det hele startede med en ide om stegt grød, og herfra blev den stegte fuldkornspeltgrød med estragon langsomt udviklet og forbedret med hjælp fra Meyers Almanak
I de næste to indlæg får du en samlet oversigtover forslag til forret, hovedret og dessert, natmad og kransekagen, som naturligvis ikke kan undværes kl
Herkommer min hovedret. Så er det blevet nytår, og det skal da fejres med en lille lækker menu. Vores gæster havde taget forretten med, og den var rigtig lækker dén Thomas havde kreeret
Herkommer min hovedret. Så er det blevet nytår, og det skal da fejres med en lille lækker menu. Vores gæster havde taget forretten med, og den var rigtig lækker dén Thomas havde kreeret
‘Frikadellerne’ kan varieres med et utal af forskellige slags grøntsager, og spises på rugbrød til frokost eller som tilbehør til en hovedret til aften
Salt / peber. Skær bacon i mindre stykker og steg dem i en stor gryde til de er sprøde. Tag bacon op af gryden, hak løgene fint og steg dem i fedtet ved svag varme indtil de er klare
Jeg serverede moussen herunder i tre portioner, men den passer fint til fire personer også, da der var rigelig mousse til tre personer oven på en stor hovedret