80 er hovedret opskrifter

Nytårsmenu 2015 - Hovedret - Gris & Grønkål

Nytårsmenu 2015 - Hovedret - Gris & Grønkål

Herkommer min hovedret. Så er det blevet nytår, og det skal da fejres med en lille lækker menu. Vores gæster havde taget forretten med, og den var rigtig lækker dén Thomas havde kreeret
Nytårsmenu 2015 - Hovedret - Gris & Grønkål

Nytårsmenu 2015 - Hovedret - Gris & Grønkål

Herkommer min hovedret. Så er det blevet nytår, og det skal da fejres med en lille lækker menu. Vores gæster havde taget forretten med, og den var rigtig lækker dén Thomas havde kreeret
Porre-pasta ret i ovnen

Porre-pasta ret i ovnen

Min mor er aldrig i tvivl om hvad hun skal servere, hvis jeg skal spise hjemme. Jeg elsker nemlig hendes porre-pastaret
Oksemørbrad med Fanøskinke

Oksemørbrad med Fanøskinke

Nyder stadig min ferie på Fanø i Sønderho, især nyder jeg alle de lækre råvarer vi fortærerhver dag
Røsti

Røsti

Den kan spises, som den er – som hovedreteller kan spises som tilbehør – nøjagtigt som kartoflerplejerher i Danmark
Pastafad med porrer og tomat

Pastafad med porrer og tomat

Du kan bruge den som hovedret med brød. Herer opskriften på en nem og billig hverdagsret. og salat til eller som tilbehør til f
Hjemmelavede vegetarfrikadeller

Hjemmelavede vegetarfrikadeller

Frikadellerne’ kan varieres med et utal af forskellige slags grøntsager, og spises på rugbrød til frokost eller som tilbehør til en hovedret til aften

Svinemørbrad i flødesauce med bacon og æbler

Salt / peber. Skær bacon i mindre stykker og steg dem i en stor gryde til de er sprøde. Tag bacon op af gryden, hak løgene fint og steg dem i fedtet ved svag varme indtil de er klare
Fyldte portobellosvampe

Fyldte portobellosvampe

Du kan bruge det som tilbehør til andet, eller som hovedret, men så skal der nok beregnes et par stykkerperperson
Dooley's-mousse med karamelliseret nøddeknas

Dooley's-mousse med karamelliseret nøddeknas

Jeg serverede moussen herunder i tre portioner, men den passer fint til fire personer også, da der var rigelig mousse til tre personer oven på en stor hovedret