“Næsten hjemmelavet” Aioli. 2. 5 dl. god mayonnaise. Revet citronskal fra 1/2 citron. Saften fra 1/2 citron. 1 håndfuld fint hakket ramsløg (pres overskydende væde fra det inden brug)
Aioli er majones med hvitløk. Den blir mye brukt i middelhavsområdet og kalles også for Provence-smør. Hjemmelaget aioli lager du raskt med en stavmikser
Jeg er stor fan af mayonnaise – det er vist ingen hemmelighed. Jeg plejer at bruge Hellmanns, som den hurtige løsning, da den er lavet på rapsolie og blommer fra fritgående høns
Vi fik den skønneste Aïoli til en kylling med salat den anden dag. Det startede som en helt almindelig mayonaise og endte med en spicy og frisk dip, der gav maden et pift
Aioli er egentlig bare en mayonaise med hvidløg. Jeg har tidligere delt min opskrift på mandelmayo. Denne opskrift er anderledes, der er blandt andet tilføjet æbleeddikecider, hvidløg og friskkværnet peber