Mums, mums, mums – Tortellinier er perfekte og absolut nok i sig selv, men for lige at toppe med et ekstra kirsebær på kagen, så skal tortellinierne dasnaskes ind i en cremetsovs
Du kan enten vælge, atladechokoladen blive på toppen af din is, som et chokoladelag, eller rør rundt i isen, så du får en lækker vanillecreme med chokoladestykker
Man får den cremedesovs, uden at få alt fedtet. Ikke at det gør den store forskel pointsmæssigt, men jeg "måtte" altsåafprøve den for mig nye madlavningsfløde, som viste sig at være ret god
Kødsovssmager godt, og indgår selvfølgelig også i vores madprogram med jævne mellemrum, men den skalaltså være lavetaf nogle ordentlige råvarer og den skalsmageaf noget – andet end tomat
Hæld så den varme olie med bacon/pancetta over og rør, til den cremedesovs er godt fordelt. Når der stadig er lidt vand ved pastaen, holder den bedre varmen, og vandetbidrager til en cremet konsistens
Så er madplanen endelig færdig i god tid. Så jeg har fundet en opskrift på fisk og min mandhar fundet en ny opskrift på frikadeller som vi skalhaveafprøvet
Jeg synes det er sjovt atlavemandelsmør selv men har kun prøvet atlave en der var sød, så her kommer resultatetaf en fredagseftermiddags eksperimenteren i køkkenet, med det formål atlave en saltetmandelsmør