Fuld af smag – og med både fløde og bacon. Tilsæt løgene og lad dem snurre med i et par minutter. Og når man nu er i gang, kan man da ligeså godt hoppe i med begge ben – og huske at nyde hver en bid
Læg posen med indhold i køleskabet i ca. Tag mørbraden op af marinaden, og læg den over i et ovnfast fad med det af marinaden der hænger ved – resten kan bruges i saucen – drys med salt og peber
Ælt kødet med rasp, hvidløg og forårsløg og krydr med salt og peber. hakketsvinekød. Bland yoghurt med løg, chili, ingefær, gurkemeje, paprika, garam masala og citronsaft
Den er proppet med grøntsager. – en håndfuld hakket persille. Bollerne lavede jeg af kylling i stedet for svinekød, og dem fik jeg da også lige proppet lidt grønt og lækkert i
den her opskrift er en rigtig retroklassiker - fra karolines kogebøger- og den er altid et sikkert hit - jeg har skiftet den oprindelige dej ud med butterdej
Den her gang er det med stuvede ærter og gulerødder på klassisk vis. mel med top. Tilsæt gradvist mælken imens der bliver pisket fortsæt med at tilføje vand til saucen til den har den ønskede konsistens
hakketsvinekød. Rør hakket kød med salt. ½ løg, finthakket. Helt traditionelle frikadeller med en lækker, fyldig spidskålssalat, som også børnene vil synes om