{ Blancmange med jordbær og græsk yoghurt }400 g frosne jordbær400 g græsk youghurt 10%20 g Stevia Hermesetas (4 tsk)4 tsk AgarAgar pulver - vegetabilsk husblas(eller 4 alm. Bring de frosne jordbær i kog, tilsæt stevia og vaniljekorn, blend og opløs 2 tsk agaragar ( 2 stk husblas) efter anvisning på indpakningen. Lav imens yoghurt massen på samme måde, dog uden at varme yoghurten, men kun de 2 tsk agaragar (eller 2 stk husblas, følg pakkeanvisningen for kolde retter). 4 tsk AgarAgar pulver. 2 tsk agaragar
Da jeg for nylig købte agaragar, var jeg spændt på at afprøve mine idéer. Agaragar er nemlig en vegetabilsk form for gelatine, som er lavet af udtræk fra alger – det er altså både naturligt og plantebaseret
Normalt bruger jeg ingen specielle ingredienser i min madlavning, men jeg var godt nok nysgerrig efter at prøve at lave min egen kødpølse, så da jeg alligevel skulle bestille varer fra Tyskland, købte jeg også gærflager og agaragar
agaragar. Hvad er agaragar. Agaragar er en vegetabilsk erstatning for gelatine. Agaragar kan købes i de fleste helseforretninger, net-helsebutikker eller på amazon
agaragar pulver. Varm sojamælk op i en gryde og opløs agaragar pulver. 1 + 1/4 tsk agaragar pulver. Denne suveræne peanut butter mousse tærte serverede jeg i går til Mad med Medfølelses julefrokost, og den var godt nok populær
Vegegel er et vegansk alternativ til gelatine, og er lavet på baggrund af tre vegetabilske geleringsmidler, herunder agaragar, i en særligt sammensat kombination som sikrer et perfekt resultat
Normalt har jeg gelatine eller agaragar i mine is,. Konsistensen af havremælk. er lidt fedtet/klistret, så jeg tænkte at havremælken kunne være en god base i
Varm soyamælk, olie og agaragar op i en gryde under omrøring. 1 dl agaragar (købes i helsekostbutikker også via nettet). 1 dl agaragar (købes i helsekostbutikker også via nettet)
Brug agaragar i stedet for gelatine. agaragar og ½ dl vand i en gryde. agaragar blandingen. simre i 3-4 minutter, til agaragar blandingen er gennemsigtig
Pisk agaragar ud i kogende vand i en gryde indtil det er helt opløst. Vend risalamanden med agaragar vandet i gryden, lad det simre et par minutter og hæld det i springformen over brunkagebunden
– Kom sluttelligt agaragar i, og lad det opløse i grøden, inden den kommes på køl. 2 tsk agaragar (Stivelse, ligesom husblas). 2 tsk agaragar (Stivelse, ligesom husblas)
og agaragar. vegetariske alternativ agaragar, som er lavet af alger, er der, men jeg synes. selv, at der er en lille bismag ved agaragar, som er for meget "hav"