Aioli med krydderurter opskrifter

Aïoli med krydderurter

Aïoli med krydderurter

Vi fik den skønneste Aïoli til en kylling med salat den anden dag. Det startede som en helt almindelig mayonaise og endte med en spicy og frisk dip, der gav maden et pift
Aioli på rapsolie

Aioli på rapsolie

Smager vidunderligt som tilbehør til det meste – kan krydres med alle former for krydderurter til ønsket smag

Ramsløg - et væld af muligheder

Anvendes i marinader, på salat, risotto eller til aioli. Man skal passe lidt på med at plukke dem, da de ofte kan forveksles med Høst-Tidløs og Linjekonvaller, hvilket er meget giftige
LAKSEBURGERS

LAKSEBURGERS

Nu hvor vi var i gang med cremerne besluttede vi os også for at røre vores egen aïoli med masser af frisk hvidløg
Dip til tapas eller snacks

Dip til tapas eller snacks

Aioli. Blend kikærterne sammen med lidt af væden de blev kogt i, olie, salt og peber. Friske krydderurter (eksempelvis basilikum, dild, persille)
quinoasalat m. syltet citron og misoaioli

quinoasalat m. syltet citron og misoaioli

Salaten får karakter af saltsyltede marokkanske citroner og en spændende aiolimed miso. Bælg edamamebønnerne og bland dem i quinoaen sammen med kikærterne og løgene

Artiskokker - en sommer godbid

Dippen kunne være en aioli, en græsk yoghurt rørt med lidt citronsaft og krydderurter eller en gedeostedip

Burgere med tomatchutney

Serveret med “grønne kartofler” med chilimayo og aioli.  Olien røres medkrydderurterne. Vores bud blev en burgerbolle fyldt med