Den ble oppfunnet av den italienske restauranteieren Alfredo di Lelio. Kona til Alfredo gikk gravid og slet med matlysten, så han komponerte denne retten for å få henne til å begynne og spise igjen
Fettuccine Alfredo 80. Follow my blog with Bloglovin. Jeg har lavet denne bog for at give dig inspiration til aftensmad, som foruden at være glutenfri og mælkefri også skal give dig lyst til at få flere grøntsager og basedannende mad ind i din dagligdag
Cæsarsalat, Pasta Alfredo og Kebab-pizza er absolut ikke italienske retter. Hvis du tager til Italien og forventer at smage på en ægte Cæsarsalat, en ægte Pasta Alfredo eller en ægte Kebab-pizza, ja da vil du blive skuffet
Historien sier at sausen ble funnet opp av den italienske restauranteieren Alfredo Di Lelio som var bekymret for den dårlige matlysten til sin gravide kone
Jeg besluttede mig for en omgang Chicken Alfredo - den går man sjældent galt i byen med. Alle omkring mig laver "one-pot"-retter, så nu forsøger jeg mig også - selvom det vist går imod konceptet at servere det i et pænt fad
Denne opskrift er inspireret af pasta alfredo, men jeg har tilsat det, jeg lige havde lyst til. Pasta og kylling er nogle af mine livretter, men samtidig noget jeg ikke har spist meget af de sidste år, hvor jeg har lavet mad til andre end mig selv
Pasta Alfredo 4 fedd hvitløk, finhakket2 ss smør3 dl fløteSalt og pepper20 g Parmesan, revetPastaFrisk persille, hakketSurr hvitløk i en gryte, sammen med smøret, på lav varme