Sorten stammer fra Holland fra begyndelsen af 1800-tallet. Denne lækre kage blev fremstillet i weekenden og faldt i god jord fredag aften et par timer efter burgerne var spist og børnene var faldet til ro
Alle, som kender mig, ved at jeg er kæmpe chokolade og kage-elsker. Selvom jeg for det meste går op i at spise sund og ordenlig mad, så kan jeg altså også sagtens sidde og nyde et stort stykke kage
Hæld alle ingredienserne i en lille gryde eller kasserolle, og lad det smelte ved svag varme. Hvordan en kage får navnet – eller øge-/kælenavnet – den du ved nok kage (eller bare den du ved nok, som den også bliver kaldt), kan jeg kun gisne om
En af de kager som min mor bagte til hendes fødselsdag var en helt klassisk mazarintærte. Kagerne fremstår derfor lidt "svedende", hvis man kan sige det om en kage, uden at det opfattes negativt, for den smagte jo himmelsk
Bland alle ingredienserne sammen og blend dem til en ensartet masse. Well, hvis ikke man bryder sig om dadler og banan, har det nok ikke været særlig interessant at følge med på bloggen her på det seneste
5 dl vand 300 g smør 4 æg 1/2 tsk salt 2 tsk bagepulver 600 g sukker 2 tsk natron 500 g hvedemel 14 spsk Kakao 2 spsk vaniljesukker Sigt alle de tøre dele sammen
I mens kagen bages hældes alle ingredienserne til fyldet i en passende størrelse tykbundet gryde. Søndagens projekt har været en kage som kæresten skal have med på arbejde imorgen
alle disse ingredienser blandes i en skål, rør ikke i blandingen. Massen skal hvile i et døgn, og er derfter klar til at blive sprøjtet på macarons skallerne
Alle de tørre ingredienser, blandes i en anden skål. Alle ingredienser hældes i en gryde og varm det op, så blandingen samler sig og bliver lidt cremet
Madopskrifter › Kager › Kager med frugt. Rør alle ingredienser sammen, og smør det ud i en smurt bradepande (jeg brugte en bradepande med målene 46 x 25 cm)