Alle tilberedningsmetoder opskrifter

Bürek

Bürek

Rør alle ingredienser med undtagelse af løg, olie og smør hurtigt og ”sjusket” sammen til en fars – den skal ikke være blank og glat som en frikadelle fars
Mayonnaise

Mayonnaise

Kom alle ingredienser i blenderglasset. ”Mayonnaise, ægte, røres bedst i en rundbundet Skaal. To Æggeblommer slaas op (al Hvide fjernes omhyggeligt) og tilsættes …” således står det skrevet i Dansk Husmoderleksikon af anno 1949
Grundforløbs-eksamens-RET

Grundforløbs-eksamens-RET

Opskriften er tyv-stjålet fra Siden ligger ikke kun ud med opskrifter men også en masse viden omkring stort set alle former for frugt og grønt - hvornår de er i sæson, hvor de kommer fra, kendetegn osv
Laks i ovn

Laks i ovn

Den kan dampes, røges, grilles, stege, ja, kort sagt alletilberedningsmetoder er anvendelige. Anret på tallerkner
Sunde Mandel-Mynte muffins

Sunde Mandel-Mynte muffins

På bloggen har du sikkert allerede set disse muffins før. Kom dem på en tallerken og køl ned. Sørg for, at du har alle ingredienserne klar, inden du begynder
Æggekage med pølse og hericots verts

Æggekage med pølse og hericots verts

lidt rundt, så alle bønnerne ikke lægger sig på bunden. Så findes der selvfølgelig også originale opskrifter og tilberedningsmetoder af de enkelte, men navnene bliver ofte brugt i flæng og det kan være svært at skelne
My favorite

My favorite

I kender nok alle til de tider, hvor man pludselig bliver sulten hen af aftenen og ikke rigtig ved hvad man skal spise
Pocheret torsk (mere mørt kød får du ikke) !

Pocheret torsk (mere mørt kød får du ikke) !

Men du kan også pochere alle former for kød, grøntsager og endda frugt. Du ved, at du har valgt den rigtige uddannelse, når du bruger en hel dag i køkkenet sammen med en kok, og bliver inspireret
Nem og cremet jordskoksuppe

Nem og cremet jordskoksuppe

Nogle oplever luft i maven og oppustethed af at spise jordskokker, men ikke alle. De kan også indeholde flere forskellige eller tidskrævende tilberedningsmetoder som iblødsætning eller hævning natten over
Lækker dessert -Min fortolkning af Raw Food:)

Lækker dessert -Min fortolkning af Raw Food:)

Til alle mine trofaste læsere og min udholdende blog. Jeg var super glad for tanken meeeen jeg tror at jeg er en lidt for stor madelsker til at boykotte en meget stor del madvare og tilberedningsmetoder
Lilla blomkål og Food Festival

Lilla blomkål og Food Festival

Smagsprøver er selvfølgelig altid et hit, men det interessante var, at det vi egentlig synes var aller sjovest, var da vi med på en lille mini-workshop hvor vi lavede blomkålssalat

Le feu de fou

Begge bøger har tilstræbt en humoristisk og varm stil mellem alle opskrifterne. med små afsnit om typer, tilberedningsmetoder og anden fakta om svinekød, grisens historie og om grisen som produkter