Rør alle ingredienser med undtagelse af løg, olie og smør hurtigt og ”sjusket” sammen til en fars – den skal ikke være blank og glat som en frikadelle fars
Kom alle ingredienser i blenderglasset. ”Mayonnaise, ægte, røres bedst i en rundbundet Skaal. To Æggeblommer slaas op (al Hvide fjernes omhyggeligt) og tilsættes …” således står det skrevet i Dansk Husmoderleksikon af anno 1949
Opskriften er tyv-stjålet fra Siden ligger ikke kun ud med opskrifter men også en masse viden omkring stort set alle former for frugt og grønt - hvornår de er i sæson, hvor de kommer fra, kendetegn osv
På bloggen har du sikkert allerede set disse muffins før. Kom dem på en tallerken og køl ned. Sørg for, at du har alle ingredienserne klar, inden du begynder
lidt rundt, så alle bønnerne ikke lægger sig på bunden. Så findes der selvfølgelig også originale opskrifter og tilberedningsmetoder af de enkelte, men navnene bliver ofte brugt i flæng og det kan være svært at skelne
Men du kan også pochere alle former for kød, grøntsager og endda frugt. Du ved, at du har valgt den rigtige uddannelse, når du bruger en hel dag i køkkenet sammen med en kok, og bliver inspireret
‘Meatless Monday’ er en mandag aften i bæredygtighedens tegn, hvor det kommer til at handle om at spise velsmagende, plantebaseret og økologisk kødfri mad, og om at høre lidt om hvordan den slags sagtens kan dække alle kroppens ernæringsmæssige behov
Nogle oplever luft i maven og oppustethed af at spise jordskokker, men ikke alle. De kan også indeholde flere forskellige eller tidskrævende tilberedningsmetoder som iblødsætning eller hævning natten over
Til alle mine trofaste læsere og min udholdende blog. Jeg var super glad for tanken meeeen jeg tror at jeg er en lidt for stor madelsker til at boykotte en meget stor del madvare og tilberedningsmetoder
Smagsprøver er selvfølgelig altid et hit, men det interessante var, at det vi egentlig synes var aller sjovest, var da vi med på en lille mini-workshop hvor vi lavede blomkålssalat
Begge bøger har tilstræbt en humoristisk og varm stil mellem alle opskrifterne. med små afsnit om typer, tilberedningsmetoder og anden fakta om svinekød, grisens historie og om grisen som produkter