Almindelig æggekage opskrifter

Gammeldags æggekage

Gammeldags æggekage

Sådan laver man den perfekte æggekage i ovn. Det er en gammeldags æggekage. En æggekage er jo sund, men hvis man ønsker en mere kalorielet udgave, kan man bruge minimælk, kalkunbacon og stenalderbrød (eller helt undvære brød)
Æggekage (LCHF)

Æggekage (LCHF)

Denne æggekage opfylder netop dette krav, og hvis man lige tweaker den almindelige opskrift en smule, så står man faktisk også med en sund en af slagsen
Pasta carbonara

Pasta carbonara

Du kan bruge spaghetti (hvilket nok efterhånden er det mest almindelige), båndpasta, penne eller lignende
Hjemmelavet hvidløgsbrød

Hjemmelavet hvidløgsbrød

Herefter tilsættes almindeligt hvedemel efter behov. Imens tændes ovnen på 250 grader almindelig ovn. Opskrift på lækre hjemmelavede hvidløgsbrød
Brownie Påskeæg

Brownie Påskeæg

Dette er ikke helt almindelige æg. Men dem kan du jo bare trylle om til æggekage, røræg eller noget andet

Frittata med kartofler og grøntsager

fetaost, mozarella eller en almindelig skæreost. Frittata er italienernes svar på vores æggekage, men med masser af fyld, som kan varieres i det uendelige
Tun-æggekage

Tun-æggekage

Knap så gammeldags æggekage med tun, skyr, feta, aubergine, spinat, løg, basilikum, tomat og citronskal
Frittata

Frittata

Har du heller ikke en sådan, kan du bruge en ganske almindelig pande og stege frittataen færdig på komfuret ved lav-middel varme – det tager lidt længere tid

Vegansk chili sin carne

Min mor måtte altid lave den uden bønner (altså nærmest almindelig kødsovs) til min søster og jeg, for vi kunne simpelthen ikke lide konsistensen

Vis mig dit køleskab: Nina på SU

Jeg har glædet mig rigtig meget til i dag. Det er nemlig tid til bloggens nye føljeton. Et ‘vis mig dit køleskab’-koncept, og jeg håber, at I vil tage godt imod det
Æggekage med kalkunbacon

Æggekage med kalkunbacon

Denne æggekage er super lækker. 4 dl soyamælk (eller almindelig mælk). Æg er godt, æg er sundt – æg kan spises året rundt
Æggekage m. kalkunbacon

Æggekage m. kalkunbacon

Og æggekage er da også bare lige sagen. Denne æggekage er med kalkunbacon, men man kunne også tilføje noget kylling til

Æggekage á la Italia

Derfor handlede jeg ind til æggekage. 1 dl mælk (laktosefri, soja, ris eller bare almindelig mælk). Bag æggekage(n)rne i oven ved 200 grader i 20 - 25 minutter, eller til toppen begynder at tage en smule farve. 1 dl mælk (laktosefri, soja, ris eller bare almindelig mælk)

Grove minigaletter til madpakken

1/2 dl mælk (soja -, ris -, mandel -, laktosefri -, almindelig mælk, lige det du foretrækker). Hæld nu æggemassen med i de små tærter, læg lidt basilikum på toppen (de smager så godt, når det er bagt med) og bag ved 200 grader varmluft i 20 - 25minutter, eller til de er gyldne på toppen, og æggemassen er som æggekage. 1/2 dl mælk (soja -, ris -, mandel -, laktosefri -, almindelig mælk, lige det du foretrækker)