Sådan laver man den perfekte æggekage i ovn. Det er en gammeldags æggekage. En æggekage er jo sund, men hvis man ønsker en mere kalorielet udgave, kan man bruge minimælk, kalkunbacon og stenalderbrød (eller helt undvære brød)
Denne æggekage opfylder netop dette krav, og hvis man lige tweaker den almindelige opskrift en smule, så står man faktisk også med en sund en af slagsen
fetaost, mozarella eller en almindelig skæreost. Frittata er italienernes svar på vores æggekage, men med masser af fyld, som kan varieres i det uendelige
Har du heller ikke en sådan, kan du bruge en ganske almindelig pande og stege frittataen færdig på komfuret ved lav-middel varme – det tager lidt længere tid
Jeg har glædet mig rigtig meget til i dag. Det er nemlig tid til bloggens nye føljeton. Et ‘vis mig dit køleskab’-koncept, og jeg håber, at I vil tage godt imod det
Derfor handlede jeg ind til æggekage. 1 dl mælk (laktosefri, soja, ris eller bare almindelig mælk). Bag æggekage(n)rne i oven ved 200 grader i 20 - 25 minutter, eller til toppen begynder at tage en smule farve. 1 dl mælk (laktosefri, soja, ris eller bare almindelig mælk)
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
1/2 dl mælk (soja -, ris -, mandel -, laktosefri -, almindelig mælk, lige det du foretrækker). Hæld nu æggemassen med i de små tærter, læg lidt basilikum på toppen (de smager så godt, når det er bagt med) og bag ved 200 grader varmluft i 20 - 25minutter, eller til de er gyldne på toppen, og æggemassen er som æggekage. 1/2 dl mælk (soja -, ris -, mandel -, laktosefri -, almindelig mælk, lige det du foretrækker)
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed