Normalt har jeg strikket sokker på pind 3. Alt har kørt efter "min mors normalsok" i mange år, men nu hvor jeg har prøvet at strikke toes-up og lavet timeglas hæl i både toes-up og cuff-down-sokker er der plads til mere fornyelse
Ingen burger uden dressing. Der er ikke noget som hjemmelavet burgere. Og det er ikke fordi jeg ikke kan lide fast-food burgere hjemmebragt fra den lokale burger-bar / McDonald
Så blev det min tur til at bage til torsdagskaffen på arbejde. Hvad skal man finde på. Cupcakes er jo altid et godt bud, hvis man som jeg elsker topping og glasur, men af én eller anden årsag, havde jeg på fornemmelsen, at mine kolleger var lidt mere konventionelle
Brownies med kun tre ingredienser. Jeg ved ikke helt, om man kan kalde tre sammensatte ingredienser for en opskrift, men ikke desto mindre bliver netop disse tre til svampede, sunde chokoladebrownies
Svinemørbrad har jeg ofte brugt til den almindelige gryderet, men jeg er kørt lidt træt i den så glæden var stor da kæresten fandt en ny opskrift vi kunne prøve
Er du også en af dem, der elsker en god, hjemmelavet tærte og har svært ved at få nok fisk. Så prøv den her laksetærte uden almindelig hvedemel og en masse smør
De lækreste og mest svampede Nutella Cupcakes. Jeg har valgt at bruge Nutella mærket, men jeg vil mene at alt chokolade smørbart kan bruges – dog med ændring i smagen
Det er ikke fordi der er noget i vejen med almindelige pandekager, men amerikanske pandekager egner sig altså helt klart bedre til brunch eller morgenmad
Oreo cheesecake – sød, syrlig, knasende og blød. En virkelig lækker mundfuld. Så så bloggen sin første cheesecakeopskrift – og så er det ikke engang en rigtig cheesecake… Det er da nedtur
Før jeg begyndte at eksperimentere rigtig i køkkenet, lavede jeg næsten altid disse oreo muffins, hvis jeg fik gæster eller til andre arrangementer, de var altid et sikkert hit
Findes der noget bedre end en omgang fed cremet cabonara. – Nej. Det er simpelthen for sjældent, at man begiver sig ud i en hjemmelavet pasta cabonara, og det er for dumt
Jeg tog udgangspunkt i en hel standard opskrift på "skum" som jeg oftest bruger som topping på cupcakes, men det er også tidligere brugt som "indmad" i almindelige flødeboller