Alt i et fad koteletter opskrifter

Koteletter i fad - ikke old style...men LCHF style

Koteletter i fad - ikke old style...men LCHF style

Varm retten kort igennem og smag til med salt, peber, (rigeligt) fløde, paprika og timian (husk at grøntsagerne ikke skal blivefærdigei gryden, men først senere i ovnen sammen med kødet)

Koteletter i fad

Pensl koteletterne med rapsolie og giv dem et godt lag salt og peber og røgetpaprika. Smag til med røgetpaprika, paprika, salt og peber og lad detsimreet par minutter
Koteletter med Paprika og Champignonsauce

Koteletter med Paprika og Champignonsauce

Denne ret er etfint og nogethurtigerealternativtilkoteletterifad. Krydr koteletterne med paprika, salt og peber og brun dem godt iolie på begge sider
Fyldt svinekotelet italian style

Fyldt svinekotelet italian style

Koteletterne krydderes med groftkværnet sort peber og saltydersiden. Det er altid rart, at der søndag aften bliver tømt godt ikøleskabet og det blev der også denne søndag
Hasselbackkartofler

Hasselbackkartofler

De lækre kartofler kan serveres som garnituretilalt fra hakkebøf og frikadellertil flæskesteg og koteletterifad
Avocado-spaghetti

Avocado-spaghetti

Speltkerne salat med alt godt fra køleskabet. Pikantekoteletterifad. PizzaBianco. Cannelloni med peberfrugt- og ricottafyld
Le Creuset pande – den eneste pande du behøver!

Le Creuset pande – den eneste pande du behøver!

Der er altså tale om et tykt belægningslag der gør, at man kan stege med lidt eller ingen fedtstof. Skal man for eksempel lave en portionkoteletterifad, behøver man ikke først stege kødet for derefter at placere dem ietfad
Koteletter i Fad

Koteletter i Fad

Krydr med salt og peber og læg dem iet ovnfast fad. I denne version har jeg prøvet at tilsættelidt ekstra grøntsager, og de kan varieresalt efter hvad du har ikøleskabet
Koteletter i fad

Koteletter i fad

Læg dem ietildfastfad og krydr dem med salt og peber. Hak løget eller skær detiskiveralt efter hvad du synes bedst om
Koteletter  i fad med ærter og gulerødder

Koteletter i fad med ærter og gulerødder

Fordelen ved at lave en ret som koteletterifad er, at man kan variereopskriftenalt efter, hvad man har ikøleskabet og på den måde er det nemt at tømme køleskabet og undgå madspild
Koteletter i fad

Koteletter i fad

Jeg fandt altdet ovenfor, undtagen bacon,løg og hvidløg - resten er "skraldet". Salt og peber. Jeg har frossetmine
Koteletter i fad med ris

Koteletter i fad med ris

Kotelet bankes let med en kødhammer, krydres med salt og peber og brunes på panden i fedtstof. Fløde og hakkede tomat hældes over sammen med en meljævning (mel og vand rørt sammen) – bland det sammen ifadet