Inspirationtilpitafyld. Ekstra fyld. Det kunne selvfølgelig være sejt, hvis jeg kunne give jer verdens bedste opskrift på et pita brød, men ligepræcispitabrød har jeg ikke kastet med ud i, og det er der en eneste grund til
Alternativt kan du vente med at bage dem tilligeinden du skal spise dem. Pitabrødene kan varmes ganske let inden de skal fyldes, men de må helst ikkeblive tørre
Jeg vil også sætte dem ikategori med pitabrød, da jeg fyldermine med kød og grønt. Opskriften er langt fra en mexicanskoriginal, men en low carb udgave lavet med tykke kikærtetortillas frem for hvedetortillas – og med fyldinspireret af hvad køleskabet havde og byde på
Bløde, asiatiske og dampede boller fyldt med det lækreste snaskede, smagsfulde og møre kød. De kan sammenligneslidt med en åben og mere luksusversion af pitabrødet, og de er faktisk slet ikkesærligt svære at lave
Falaflerne er også oplagte som fyldipitabrødtil en hurtig gang aftensmad. Det behøver ikke at være svært, hvis du vilspice hverdagskøkkenet lidt op med retter fra det libanesiske og marrokanske køkken