Amo bagebog opskrifter

Tebirkes m. marcipan

Tebirkes m. marcipan

) De er lavet med inspiration fra AMO's fødselsdags bagebog, som jeg før har benyttet mig af med stor succes
Blåbærboller

Blåbærboller

Opskriften er fra Amos Bagebog nr 3 og jeg har fulgt den til punkt og prikke. Lavet i anledning af, at en ung dame fylder 1 måned i dag
Bondebrød fra Mors

Bondebrød fra Mors

Opskriften fandt jeg i Amo's bagebog nr. 2 (Den Store Bagebog 2). - og nu også fra AalborgFor lige nøjagtigt dette brød er altså ikke fra Mors af, nææh du - det er bagt herhjemme i gode gamle Aalborg og naturligvis af mig
Grønne pestosnegle

Grønne pestosnegle

Jeg har snuppet den fra AMO's bagebog, men den har ikke skidt af at blive gengivet her. Jeg har lavet målene på opskriften en smule om, og derfor følger den ikke 100% AMO's bagebog
Småkagebagning

Småkagebagning

Jubiii nu er det snart jul, eller måske er det kun september, men hjemme i mit køkken var det en lille smule jul i onsdags, da jeg kiggede igennem Amo's skønne bagebog og faldt over julesektionen
Hjemmelavede kræmmerhuse

Hjemmelavede kræmmerhuse

-) Opskriften har jeg snuppet fra Amo's fødselsdags bagebog, men jeg synes alligevel, at kræmmerhusene skulle have lidt mere smag, end bare sukker smagen, så derfor tilføjede jeg lidt vanillesukker til opskriften
Lækre grov flute med gods i

Lækre grov flute med gods i

Jeg vil gerne slå et slag for Amo's bagebøger for jeg synes de er rigtig gode og man får rigtig meget godt brød og kage ud af dem
Grydebrød og et megakup!

Grydebrød og et megakup!

Men her kommer så mit grydebrød, som jeg blev inspireret af fra Amo's store bagebog 5. "Juhuu min første støbejernsgryde"
Apple Cheesecake

Apple Cheesecake

Endnu engang ville vi afprøve vores evner i cheesecake-kategorien og denne gange bestemte vi os for at forsøge med en apple cheesecake, inspireret fra Amo’s “Den Store Bagebog 3, Året Rundt”
Gulerodsbrud

Gulerodsbrud

Opskriften har jeg fra Amos Store Bagebog 3 "året rundt". "Hvordan har du fået dem til at ligne dem fra bageren
Pirogger lavet på rugmel med oksekød.

Pirogger lavet på rugmel med oksekød.

Jeg fandt lidt inspiration i Amos bagebøger, men ville gerne forsøge mig med rugmel. Da jeg den anden dag var på kursus, havde min sidemand en omgang pirogger med i madpakken
Lidt mere fødselsdag

Lidt mere fødselsdag

Til fødselsdagen havde Milas også været en tur i køkkenet, det havde resulteret i en portion vrøvlkager fra frøken Jensens kogebog, samt en flagermus - chokoladekage fra Amos - den store fødselsdags bagebog
Sprøde Daim cookies.

Sprøde Daim cookies.

Jeg har alt for længe gået med lysten til at bage Daim cookies fra Amos "Den store bagebog 3, året rundt" Så da jeg endelig havde tiden og lysten til at bage, skulle opskriften selvfølgelig afprøves
Mandel kagebunde

Mandel kagebunde

Så her kommer min opskrift på mandel lagkagebunde - den oprindelige grundopskrift kommer fra en gammel Amo bagebog, men den I får her, er min personligt tilpassede udgave
En pausefisk på 3 år...

En pausefisk på 3 år...

Og før jeg vidste af det, havde jeg hentet AMO's Bagebog no. Første projekt vi havde på menuen var disse lækre morgenstykker fra AMO's egen opskriftskonceptproduktion
Fastelavnsboller med prinsessepift!

Fastelavnsboller med prinsessepift!

Opskriften på de syndige boller er fundet i Amos bagebog 3, og den lyder sådan her. Takket være min assistent-konditor, Selma, fik dagens bagværk et eventyrligt og piget look