Opskriften har jeg fra AmosStoreBagebog3 "året rundt". Gulerodsbrud (14 store boller). 4 revne mellemstore gulerødder. Del herefter i 14 lige store brud, som flyttes over på en bageplade. 14 store boller. 4 revne mellemstore gulerødder
Opskriften fandt jeg i Amo's bagebog nr. 2 (Den StoreBagebog 2). 2 store brød270 g. natural youghurt3 dl. 30 min. Herefter slåes dejen ned i to lige store brød, som formes og placeres på bageplader med bagepapir på (jeg brugte 2 bageplader, da brødene fylder ret meget allerede inden hævningen). 35 min. 2 store brød. 3 dl varmt vand
Opskriften er fundet i Amo Den StoreBagebog 5 og er okaye nem at lave. Opløs gær, honning og salt i lunkent vand (37 grader). 35 minutter. 10 minutter midt i en 250 grader forvarmet oven (varmluft 230 grader) og derefter 12-15 minutter ved 200 grader (varmluft 180 grader)
- Det skal siges at man sagtens kan lave lidt flere boller, da de ellers bliver ret store. Opskriften er fra AmosBagebog nr 3 og jeg har fulgt den til punkt og prikke. 30 g gær. 30 g gær
Jeg fandt lidt inspiration i Amos bagebøger, men ville gerne forsøge mig med rugmel. 3. Del dejen i 2 stykker, del derefter hvert stykke i 5 lige store stykker. - 3 fed Hvidløg, finthakket. 3. 3 fed Hvidløg, finthakket
-) Opskriften har jeg snuppet fra Amo's fødselsdags bagebog, men jeg synes alligevel, at kræmmerhusene skulle have lidt mere smag, end bare sukker smagen, så derfor tilføjede jeg lidt vanillesukker til opskriften
Jeg har alt for længe gået med lysten til at bage Daim cookies fra Amos "Den storebagebog3, året rundt" Så da jeg endelig havde tiden og lysten til at bage, skulle opskriften selvfølgelig afprøves. - 3 spsk Vand. - 300 g Mel. 3. 3 spsk Vand. 300 g
Endnu engang ville vi afprøve vores evner i cheesecake-kategorien og denne gange bestemte vi os for at forsøge med en apple cheesecake, inspireret fra Amo’s “Den StoreBagebog3, Året Rundt”. 3 dl æblemos. 20×35 cm. Stil den derefter i køleskabet i minimum 3 timer. 3 dl æblemos
Men her kommer så mit grydebrød, som jeg blev inspireret af fra Amo's storebagebog 5. 30 minutter med låg og de sidste 20 minutter uden låg og endnu en gang - PAS PÅ DET ER VAAAARMT
Til fødselsdagen havde Milas også været en tur i køkkenet, det havde resulteret i en portion vrøvlkager fra frøken Jensens kogebog, samt en flagermus - chokoladekage fra Amos - den store fødselsdags bagebog
Oplæs gæret i vandet sammen med en lille smule sukker (det var et tip jeg så i den store bagedyst. Men brødet smagte rigtig godt, dog fik jeg ikke den store ros for at bruge gedeost, da det har en lidt kraftig smag, så jeg tænker at bruge en anden ost (eks
Så i dag hev jeg det store vidunder/monstrum frem fra skabets dyb og satte den i omdrejninger. Og før jeg vidste af det, havde jeg hentet AMO's Bagebog no
Den Store Fødselsdags Bagebog fra Amo. Børnenes Store Kogebog af Katrine Klinken. Jeg håber, I har fået lidt inspiration til jeres næste bagebogsindkøb
Jeg fandt en opskrift i AMO's Den storebagebog3 og brugte den som inspiration, men jeg har ændret en del i opskriften ved blandt andet at tilføje fuldkorn og skinke. revet ost 13 %200 g. 3
Opskriften på chokoladekagen har jeg fra Amos den store fødselsdags bagebog. 300 g smør300 g sukker5 æg1 dl mælk300 g hvedemel100 g kakao2 tsk bagepulverSolbærmarmeladeFrosting. Flæk kagen i 2-3 lag. 300 g. 300 g. 300 g