juleandtil den store aften. Stop anden med fyldet. Gnid den med salt indvendig og udvendig. Fjern overflødigt fedt ved gumpen fra anden og gem det til sovsen
Si skyen op i en gryde, skum fedtet fra og lad det bulderkoge indtilanden er ved at være færdig. Den anden dag faldt jeg over et godt tilbud, ænder til kr
Jeg er vild med and, det er noget af det bedste jeg ved, så det skal vi have juleaften. Så nærmere juleaften sig og inden da en masse "trængsel og alarm" med indkøbtil den store julemiddag
Knus krydderiernei en morter eller krydderikværn og kom dem i en gryde sammen med honningen. Varm citronolien på en pande og svitshurtigt alle dele, krydr med salt og peber
Ærter fra fryseren vendt ilidt brunet smør på panden efter koteletterne er færdige. Køleskabet behøver ikke at være fyldt med dyre råvarer for at lave en lækker gang aftensmad
Ærter fra fryseren vendt ilidt brunet smør på panden efter koteletterne er færdige. Køleskabet behøver ikke at være fyldt med dyre råvarer for at lave en lækker gang aftensmad
Alle gryderetterlignerhinandenlidt. Nogle er fantastiske, andre er fantastiskkedelige. Vand, salt. Og den er fyldt med sener, så det mest fornuftige er at tage sigtidtil at fjerne senerne og skære kødet i tern til en gryderet
Hæld lidtoliei en gryde og brun kyllingenderi. korianderfrø. mandelmel. Forberedelsestid. Tilbageigryden med kyllingeni selskab med rosiner, masala og farin
Snit halvdelen af rødkålen ganske fint, og smid det i en gryde, hvori du har opvarmet klemetinolie. Lidtandefedt/stegesky fra den confiteredeand (kan udelades)