Rodfrugter kan tilberedes på et utal af måder, men jeg plejer enten at honningbage dem eller at bage dem med krydderier, krydderurter eller andre smagsgivende ingredienser
Og har du et mandolinjern så er salaten meget hurtig at tilberede. Rodfrugter som rødbeder, persillerod, selleri og gulerødder er fortrinlige skåret i tern og ovnbagte med lidt olie og krydderier
Hak hvidløg, gulerødder og mandler i en hurtighakker eller med en god kniv på et bræt. Bryder du dig ikke om selleri eller hvidløg så brug andre smagsgivere
Jeg synes for det første ikke at de smager særlig godt, og for det andet så hader jeg at sidde og gnaske og gnaske og gnaske i den ene gulerod efter den anden
Vi hører og læser enormt meget om sund kost, hvad vi skal spise for det ene og det andet. Ærter, bønner, alle typer kål (bedst dampkogt), linser, løg, hvidløg, havre, hirse, boghvede, yams, gulerødder, rødbeder, porrer mm
Så klik HER, og få opskrifterne på føromtalte sprøde forårsruller, en selleriburger med kød og andre sunde lækkerier med rodfrugter, som jeg har lavet til FIT Living
kanel (kan erstattes af andet tørret krydderi). allehånde (kan erstattes af andet tørret krydderi). Solsikkekerner/hørfrø kan erstattes af andre frø eller blandes med andre frø, blot mængden bibeholdes
Med andet kød, uden kød eller med andre grøntsager. Det er rødbederne, der giver gryden sin røde farve og sit navn, så kommer du ikke rødbeder i, siger det sig selv, at retten ikke leve op til sit navn