Stegetiden tilpasses efter grøntsagerne, fx skal hokkaido have længere tid end løg og peberfrugter. Bland Olie, Soya erstatning og salt og peber og bland det derefter grundigt med grøntsagerne
Årsagen til dette er at anden allerede har været udsat for varme samt at skindet og kødet er blevet skilt fra hinanden hvilket vil gøre det lettere for varmen at gennemstrømme anden hvilket reducerer stegetiden
Og i søndags kørte jeg i Fakta og fandt den største fritgående kylling de havde på hylden. Det er nemmere at trække fra hinanden i sidste ende, men smagen ( og sundheden) bliver altså bare i top, når du anvender hele kyllingen
Dels fordi jeg synes, at gullasch skal simre, og dels fordi jeg synes, det er lidt synd og skam at bruge den skønne mørbrad til gullasch, når nu den kan bruges til så mange andre lækre retter
Jeg har lånt den af Ann-Christine på bloggen Valdemarsro, halveret den og tilrettet opskriften til min smag - eftersom jeg nu tilhører den del af befolkningen, der simpelthen ikke kan klare smagen af koriander
Det sviner hele køkkenet til, og panden er også smurt ind i baconfedt, når man er færdig. Stegetiden kan variere noget fra ovn til ovn og på forskellige typer af bacon, så det er altid en god ide at holde øje
Stegetid i alt er på ca. Her er min favorit and nummer et. Det tager lidt tid at lave farseret and, men i den sidste ende, får alle et lækkert stykke and, som er utroligt saftigt og altid imponerer ved spisebordet
I og med at kødet havde marineret så længe, var stegetiden blot et par minutter. Har lige tilbragt et par dejlige dage i sommerhus, hvor jeg stort set ikke lavede andet end at lave mad og spise mad
Jeg håber du har forstand på at lave sovs, jeg gider nemlig ikke komme med flere instrukser. I stedet for jordskokker kan også bruges andre rodfrugter, som fx pastinakker eller persillerødder