Andebryst - Grønkål - Linser. Rosastegt andebryst anrettet på grønne linser og grønkål. Forret #1. andebryst (700 gram). 4) Andebryst. Jeg havde sat ovnen på 80 grader, så andebrysterne stod og hyggede sig imens vi spiste de første to retter
Vi har selv benyttet denne forret i flere anledninger heriblandt nytårsaften. 400 g Store Rejer 2 pk Lasagneplader helst frisk pasta, og meget gerne hjemmelavet1-2 stk Andebryst afhængig af størrelsen1-2 l Kraftig fjerkræbouillon 150 g Philadelphia ost 1 stk Rød chili, finthakket 1 bdt Kørvel, hakket groft revet skald af en ½ økologisk citron 2 spsk Citronsaft 2 fed Hvidløg, knust. Andebrystet koges i bouillon i 45 min
Andebryst. Skær skindet af andebrystet. Skær andebrystet i tynde skiver gerne på langs og vend det sammen med salat, forårsløg, lychees, sød basilikum og koriander
Vi har selv benyttet denne forret i flere anledninger heriblandt nytårsaften. 400 g Store Rejer 2 pk Lasagneplader helst frisk pasta, og meget gerne hjemmelavet1-2 stk Andebryst afhængig af størrelsen1-2 l Kraftig fjerkræbouillon 150 g Philadelphia ost 1 stk Rød chili, finthakket 1 bdt Kørvel, hakket groft revet skald af en ½ økologisk citron 2 spsk Citronsaft 2 fed Hvidløg, knust. Andebrystet koges i bouillon i 45 min